De vlaamse fuchsia vrienden
Image default
Dienstverlening

Een productiehuis met een jong en dynamisch team voor de opname van uw video

Indien u een professionele video wilt opnemen kunt u daarvoor het best rekenen op professionele hulp van creatieve breinen. Er komt immers heel wat bij kijken. Er moet een goed concept of verhaal worden uitgewerkt, er moet materiaal zoals decoratie worden voorzien, modellen moeten worden gecontacteerd en ten slotte moet ook de video achteraf nog bewerkt worden. Zo’n creatieve breinen die dat allemaal voor u regelen vindt u bij Exstatic uit Gent. Hun productieteam is jong en dynamisch en komt steeds met verfrissende ideeën. Ze zijn actief in heel Vlaanderen en mochten al voor verschillende grote namen projecten afwerken. Wordt u de volgende in het rijtje van Volvo Cars, Testaankoop, Deloitte, Cambio en Brugse Zot? Bekijk dan zeker wat voor soort video’s deze specialist voor u kan opnemen.

Kies voor een video op maat

Hun verfrissende ideeën kunnen voor tal van videomogelijkheden gebruikt worden. Wilt u als bedrijf vertegenwoordigd zijn op de digitale markt? Dan kan een bedrijfsvideo zeker interessant zijn. Op deze manier kunt u de identiteit van uw bedrijf weergeven, wat interessant kan zijn voor heel wat doelgroepen. Denk bijvoorbeeld aan potentiële werknemers, maar ook aan eventuele investeerders of bedrijven die geïnteresseerd zijn in een samenwerking. Heeft u net een nieuw product uitgebracht? Dan wilt u dat natuurlijk tonen aan de buitenwereld en dat op een professionele, originele manier. Exstatic regelt dat voor u. Zij voorzien alle nodige taken voor het opnemen van uw video en zorgen er als productiehuis voor dat het eindresultaat helemaal klaar is om gedeeld te worden op sociale media of televisie. Een product kan gaan van een eigen kledinglijn tot een uitvinding.

Vraag naar de mogelijkheden

Wilt u een video laten opnemen door dit professionele productiehuis, maar bent u niet helemaal zeker of ze u kunnen helpen? Neem dan vandaag nog contact op met hen. Hun jonge team gaat geen uitdaging uit de weg en is ongetwijfeld bereid om u te voorzien van een prachtig eindresultaat om u tegen te zeggen.