De vlaamse fuchsia vrienden
Image default
Dienstverlening

Laat dit industrieel schoonmaakbedrijf in Oost-Vlaanderen uw vloeren schoonmaken

Wilt u graag uw vloeren schoonmaken met een hogedrukreiniging, maar weet u niet hoe dat moet? Gelukkig is er een industrieel schoonmaakbedrijf in Oost-Vlaanderen dat exact weet hoe uw vloer weer helemaal schoon wordt. Dit schoonmaakbedrijf weet heel goed dat het belangrijk is om gericht aan het werk te gaan bij hogedrukreiniging. Dankzij hun 30 jaar ervaring in diverse industriële sectoren, kunnen zij veiligheid en kwaliteit garanderen bij alle reinigingsopdrachten. U en uw bedrijf zijn in goede handen en worden vast en zeker goed en snel verder geholpen.

Wat doet dit industrieel schoonmaakbedrijf?

De dienstverlening van Gia Cataro bestaat uit reinigen van diverse objecten, s een industrieel schoonmaakbedrijf in Gent, in Oost-Vlaanderen, dat staat klaar de hogedrukreiniging, maar ook nog voor andere zaken zoals het schoonmaken van een industriële stelling. Dit schoonmaakbedrijf in Gent helpt u met hogedrukreiniging van machines, vloeren en superstructeren bij kleine en grote opdrachten. Daarnaast staat het industrieel schoonmaakbedrijf in Oost-Vlaanderen 24 uur, 7 dagen per week voor u klaar. laar om u te helpen met een reiniging van industrieel niveau, waarbij ze alle oneffenheden en onhygiënische elementen verwijderen. U kunt rekenen op een flexibel en sterk team door de breedheid van hun kennis. Op die manier bieden zij de mogelijkheid om vele andere diensten te verlenen, waaronder ontstoffingswerken en de reiniging van wegen.

Contacteer dit bedrijf vandaag nog voor meer informatie

Voor de hogedrukreiniging van vloeren en diverse andere schoonmaakopdrachten zit u bij het industrieel schoonmaakbedrijf Gia Cataro uit Oost-Vlaanderen helemaal goed. Het bedrijf is naast industriële reiniging ook gespecialiseerd in zandstralen en luchtgommen, belijningen en markeringen, schilderen van industriële installaties, vloerbedekking en verwijderen van graffiti. Raadpleeg de website voor de contactgegevens van dit industrieel schoonmaakbedrijf in Oost-Vlaanderen vandaag nog en vraag gerust meer informatie aan. De ervaren medewerkers staan u graag te woord.