De vlaamse fuchsia vrienden
Image default
Dienstverlening

Luchtdichtheid meten met een blowerdoortest

Als u een luchtdichtheidstest wilt laten uitvoeren, moet u bij Thermodetect in Beervelde zijn. Dit bedrijf zorgt voor een professionele blowerdoortest in elk gebouw. Of het nu over een appartementsgebouw, nieuwbouw, bewoonde woning of bedrijfspand gaat, voor de experten heeft geen enkel gebouw nog geheimen. De luchtdichtheid van de gebouwschil heeft een grote invloed op de berekening van het E-peil in het EPB van een gebouw. Met behulp van druk meten ze de luchtdichtheid en kunnen ze eventuele luchtlekken gemakkelijk in kaart brengen. Bespaar samen met een specialistenteam veel energie. Dat is zowel goed voor het klimaat als voor uw portefeuille.

De voordelen van een luchtdichtheidsmeting

Wilt u de EPB van uw woning of pand verbeteren met behulp van een luchtdichtheidstest? Schakel dan de professionele hulp in van de experten van Thermodetect. Zo weet u meteen of en waar u beter moet isoleren om geen energie verloren te laten gaan. De specialisten beschikken over een jarenlange ervaring en voeren zo’n blowerdoortest met de grootste precisie uit. De luchtdichtheid meten van een gebouw is erg snel gebeurd met de juiste apparatuur. Met de juiste kennis kunt u zorgen voor een betere geluidsisolatie, een beter binnenklimaat, minder uitdroging van de binnenlucht en natuurlijk een lager energieverbruik. Bovendien kunt u zo aanspraak maken op een korting op uw onroerende voorheffing. De luchtdichtheid laten meten is dus geen overbodige luxe.

Vertrouw op een expert voor een grondige test

Bent u van plan om een blowerdoortest te laten uitvoeren om de luchtdichtheid van uw woning of gebouw te meten? Vertrouw dan op de experten van dit bedrijf om u daarbij te helpen. Na de test ontvangt u een uitgebreide rapportage met de berekening en de resultaten. U krijgt ook het juiste advies over hoe u eventuele luchtlekken kunt aanpakken. Zo kunt u aan de slag. Aarzel dus niet om een expert te contacteren om een luchtdichtheidstest uit te voeren.