De vlaamse fuchsia vrienden
Image default
Home / Gardening

Ga voor de specialist in zonnescreens nabij Leiden

Gaat u zonnescreens laten plaatsen nabij Leiden? Dan wilt u er zeker van zijn dat dit op een goede manier gedaan wordt. Kies daarom voor een specialist met meer dan 20 jaar ervaring. In het assortiment van Sundesign vindt u onder andere screens, rolluiken, parasols, terrasschermen, duo schermen en nog veel meer. Of te wel, alle producten om u optimaal te kunnen laten genieten van de zon zonder dat u hier last van heeft. Daarbij komt nog eens dat de service uitstekend is. Zo komen de monteurs graag de zonnescreens in uw woning in Leiden graag monteren en demonteren, kunt u er terecht voor reparatieservice, onderhoudsservice en komen de vakmannen graag langs om te schoonmaken, inspecteren en insmeren.

Zonnescreens voor uw veranda in of rondom Leiden

Wat is er lekkerder dan in de zon genieten van een goed boek op uw veranda? Niets toch? Daarom is het fijn als u onbezorgd kunt genieten van de zon zonder dat de zon in uw ogen schijnt waardoor u uw boek niet meer goed kunt lezen. Namelijk zonnescreens voor uw veranda in Leiden. Dit kan bijvoorbeeld in de vorm van Pergola schermen. Op die manier kunt u toch genieten van het lekkere weer zonder dat u last heeft van de felle zon. Dit komt namelijk omdat de schermen schaduwdoeken hebben. Daarnaast zijn ze eenvoudig in gebruik. Je schuift ze makkelijk open en dicht.

Onderhoud uw zonnescreens in uw woning in omgeving Leiden goed

Wilt u langer plezier hebben van de zonnescreens in uw woning in de buurt van Leiden? Kies dan voor een specialist die goed onderhoud biedt. Dan is het aan te raden om deze minimaal één keer per jaar te wassen en daarna met autowas te behandelen. Heeft u zonwering dat uit blank aluminium bestaat? Dan kunt u deze gewoon met wat water en eventueel wat zachte zeep afnemen. Wrijf de zonnescreens daarna in met parafineolie. Het is belangrijk dat u geen schurende middelen gebruikt. Dit kan uw zonnescreens in de omgeving van Leiden schaden. Ontvangt u nu graag meer onderhoudsadvies? Komt u dan vooral eens langs bij Sundesign. Dé specialist op het gebied van zonwering.