De vlaamse fuchsia vrienden
Image default
Zakelijke dienstverlening

De allerbeste metalen lockers vindt u hier

Metalen lockers zijn dé manier om voor uw klanten en uzelf een veilige omgeving te creëren. Lockers geven uw gasten of klanten een veilig gevoel. Hier kunnen privébezittingen worden bewaard. Met behulp van een sleutel of pasje kan de kluis die de persoon bij zich kan houdt, kan het deurtje weer worden geopend. Waar de deur tot het hart wagenwijd open staat, zit het kluisdeurtje zonder de juiste autorisatie pot- en potdicht. Bent u op zoek naar de beste metalen lockers voor uw bedrijf? Zoek dan niet verder: u koopt ze bij Eurobox Continental, een innovatief en dynamisch bedrijf uit Wijnegem (Vlaanderen), met een specialisatie in interieurbouw voor met name de industriële omgeving. De sleutel tot uw metalen lockers probleem bevindt zich hier. Het bedrijf levert zowel aan bedrijven als aan scholen. Ook zijn er veel (gezondheids)instellingen klant.

Hoe u op weg wordt geholpen

Ruim 25 jaar ervaring in het vakgebied en de sector helpen u op weg. Bij Eurobox Continental uit Wijnegem, Vlaanderen, bouwt u op een gedreven team van projectbeheerders en professionele monteurs. Deze helpen u bij het schetsen van het ideale plaatje. Ze zorgen ervoor dat u de metalen lockers krijgt waarvan u heeft gedroomd. Of u nu kiest voor een simpel ontwerp, of een custom made locker: bij dit bedrijf zit u goed. De aanpak is persoonlijk en altijd op maat gemaakt. Eurobox werkt vanuit uw prioriteiten, uw wens. Het aanbod is groot, de mogelijkheden zijn legio. Er wordt ook voor de afwerking voldoende tijd uitgetrokken, zodat alle metalen lockers tot in de puntjes zijn verzorgd.

 

Een slot op uw deur

Eurobox is een bedrijf uit Wijnegem dat de passende oplossing heeft voor uw locker vraag. Zoekt u een set robuuste lockers, of juist standaardkluisjes? Misschien zoekt u juist kluisjes met een uniek en fraai design? Er zijn mogelijkheden te over: voor iedere wens is er een metalen locker.

https://eurobox.be/