De vlaamse fuchsia vrienden
Image default
Zakelijke dienstverlening

Een goede personeelsplanning in samenwerking met een goede tijdregistratie

Een personeelsplanning is noodzakelijk in elk bedrijf om iedereen optimaal aan het werk te zetten. Zonder een gestructureerde en duidelijke planning kunnen taken of meetings verloren gaan, wat voor vervelende situaties kan leiden achteraf. Met behulp van de gemakkelijke systemen van GET uit Malle kan je gebruik maken van een tijdregistratie van je personeel om zo een goede opvolging van de planning na te gaan. een personeelsplanning maken is nog nooit zo simpel geweest.

De voordelen van een goede tijdregistratie

Met het gebruik van een tijdregistratie heb je als bedrijf een duidelijk overzicht van de gepresteerde uren van een bedrijf. Zo kan je eenvoudig een planning opmaken voor al je personeel. Een personeelsplanning kan motiverend werken voor medewerkers om hun taken af te werken voor ze uitloggen. Je zal dus met een tijdregistratie heel wat verbetering zien. Door te werken met een tijdregistratie zal je jouw personeel ook automatisch stimuleren om langer te werken. Door effectief te moeten uitloggen als je naar huis wilt gaan en het vastleggen van je uren, zal je langer werken om je uren omhoog te krijgen. Je kan dus als medewerker gemakkelijk overuren bijhouden en als bedrijf de prestaties bekijken. Het brengt dus heel wat voordelen mee voor zowel medewerker als bedrijf.

Stimuleer je personeel

Stimuleer je personeel om langer te werken met tijdregistratie. Je krijgt een duidelijk overzicht van de gewerkte uren en een personeelsagenda opstellen is nog nooit zo eenvoudig geweest. Laat GET een deel van het werk uit handen nemen en focus als bedrijf op andere zaken. Ga zeker eens kijken op hun website voor meer informatie en aarzel niet om hen te contacteren bij vragen. Elk bedrijf is anders en vraagt dan ook een persoonlijke aanpak. Zij komen langs voor een grondige analyse en bespreken met u de mogelijkheden voor uw bedrijf.

https://www.get.be/nl/oplossingen/