De vlaamse fuchsia vrienden
Image default
Home / Gardening

Het redden van corona kapsels

Haar, het is misschien wel het moeilijkste om zelf te stylen. Het knippen van je eigen haar is een hele workout op zich en erna zal je waarschijnlijk schikken. Het is meestal geen succes om je eigen haar te knippen of dat van een ander. Met kort haar is het misschien nog wel te doen, maar ik kan met zekerheid zeggen dat een kappersopleiding toch wel heel handig is. In tijden van corona was het knippen van je eigen haar of andermans haar toch wel bijna een noodzaak. Van maart tot mei 2020 waren de kappers dicht, waarna iedereen massaal naar de kapper ging om hun corona kapsel te redden. Toen wanneer iedereen eindelijk aan de beurt was geweest, ging in december weer alles dicht. In maart mocht iedereen weer naar de kapper en weer waren de kappers vol. 

 

Als iedereen een snelle knipbeurt zou willen van 30 minuten, was iedereen zo aan de beurt geweest. Er zijn echter genoeg mensen die hun haar om de 2 maanden moeten verven vanwege uitgroei. Sommige hebben bruin haar maar kiezen voor een blond kleurtje. Na de lange lockdown is dit natuurlijk helemaal uitgezakt en moet er zeker weer 5 centimeter worden bijgekleurd. Anderen hebben hun eerste grijze haar gekregen in de lockdown en zien geen andere uitweg dan hun haar te kleuren. Daarnaast zijn er ook nog de mensen die aan verandering toe waren en eindelijk dat rode kleurtje in hun haar nemen.

Het helpen van al deze mensen kost veel tijd. Kleurbehandelingen duren tussen de 1 en 8 uur en dan ben je als kapper delft wel heel lang bezet. 

 

Natuurlijk moet je na een kleurbehandeling je haar goed verzorgen. Je haar is droog en misschien wel dood, ook kan het uitvallen. Kies daarom voor top haarverzorging delft, en je kan de volgende keer weer zonder zorgen de kleurbehandeling in stappen.

 

http://onekappers.nl

Gerelateerde artikelen

Wie spijbelen het vaakst op de middelbare scholen?

Houtkachel voor buiten aanschaffen?

Plantenwand