De vlaamse fuchsia vrienden
Image default
Home / Gardening

De grootste voordelen van een opblaasbare jacuzzi

Een jacuzzi klinkt als de ultieme aankoop in stressvolle tijden. Even tot rust komen in eigen huis of tuin, met een heerlijke cocktail in de hand. Wie wilt dat nou niet?

De aanschaf van een jacuzzi kan helaas hoog in de prijs stijgen. Toch is er een alternatief met dezelfde voordelen en op diverse gebieden nog prettiger in gebruik. Hierbij spreek ik over een opblaasbare jacuzzi. Hieronder zullen de 4 grootste voordelen op een rijtje worden gezet.

Betaalbaarheid

Veel mensen zijn bekend met het relaxte gevoel dat een bubbelbad geeft. Op vakantie of een hete spa draait het er allemaal om de mensen in een rustgevende sfeer te brengen. Het warme water heeft enorm veel voordelen voor het lichaam, zo zal de nachtrust verbeteren en zal spierpijn worden verminderd. Helaas is de aanschaf vaak prijzig, waardoor vele geïnteresseerden afhaken. De opblaasbare spa biedt een alternatief met een betaalbaarder prijzenkaartje.

Verplaatsing

Een opblaasbaar bubbelbad staat bekend om de gemakkelijke verplaatsing. Doordat het bad op te blazen is, wanneer het op de juiste plaats bevestigd is, is het ook mogelijk het bad leeg te laten lopen en te verplaatsen. In de praktijk blijkt een verschuiving vaker voor te komen dan verwacht. In de zomer kan het bubbelbad in het zonnetje gezet worden voor een ultiem zomergevoel. In de winter kan het bad gemakkelijk verplaatst worden naar een tuinhuis of garage.

Installeren

Een vaste jacuzzi is vaak een grote opgave om te installeren. Bij het verkeerd ingraven, zal de kans op scheuren toenemen; een gevolg dat elkeen wilt voorkomen. Ook komen er bij de plaatsing van deze jacuzzi vaak nog extra kosten. Een opblaas bubbelbad is een stuk gemakkelijker te installeren.

Hygiëne

Een groot bad vergt in de meeste gevallen een hoop werk gezien de schoonmaak, zo zullen de randjes regelmatig onderhouden moeten worden. Een opblaas jacuzzi vraagt een stuk minder energie, doordat het bad met enkel wat water schoon te houden is. Hierbij is het aan te raden wel een jacuzzi filter en ontsmettingsmiddel aan te schaffen om de hygiëne optimaal te houden.

 

http://opblaasbare-bubbelbaden.nl

Gerelateerde artikelen

Marketing trends

Problemen die je kunt krijgen van houtworm

De nodige begeleiding tijdens een detox kuur