De vlaamse fuchsia vrienden
Image default
Home / Gardening

Onze zoektocht naar een geschikte eiken vloer

Wij waren inmiddels al een tijdje aan het zoeken naar een geschikte eiken vloer. Keer op keer lukte het ons alleen niet om deze te vinden en daardoor begonnen wij na verloop van tijd de moed te verliezen. Dit was natuurlijk niet de bedoeling en daarom besloten wij advies aan anderen te gaan vragen. Hierdoor kwamen wij al vrij snel terecht bij Bax Houthandel. Onze kennissen waren erg tevreden over dit bedrijf en raadde dit dan ook zeker aan ons aan. Hierdoor werd onze interesse wel gewekt en besloten wij een kijkje te nemen op de website van Bax Houthandel. Hier werden wij blij verrast door de verschillende mogelijkheden en door de dingen die zij ons te bieden hadden.

De juiste aanbieder als het ging om onze eiken vloer

Bax Houthandel was echt de aanbieder waar wij naar op zoek waren in onze zoektocht naar een goede eiken vloer. Bax Houthandel bood ons een aantal specifieke voordelen waardoor wij meteen zeker wisten dat zij helemaal bij ons zouden passen. Een van de grootste voordelen was dat zij alle vloeren uit hun eigen fabriek lieten komen. Hierdoor konden zij de goede kwaliteit garanderen en wisten zij precies hoe de vloeren tot stand waren gekomen. Dit zorgde er bij ons voor dat wij veel vertrouwen in de kwaliteit kregen en ook zeker wisten dat wij bij hen terecht konden als er toch iets onverhoopt mis mocht zijn. Daarnaast werkten zij niet met een tussenpersoon, doordat alle vloeren uit hun eigen fabriek afkomstig zijn. Dit had voor ons als voordeel dat zij geen extra bedrag af hoefden te staan aan een tussenpersoon en hierdoor dus een stuk goedkopere vloeren dan andere aanbieders aanbieden. En voor ons was het natuurlijk erg fijn dat wij iets extra overhielden in onze portemonnee.

Een fijn bedrijf

U hoort het al, wij waren erg tevreden met Bax Houthandel en raden dit bedrijf voor eiken vloeren dan ook zeker aan anderen aan. Wij hebben inmiddels erg veel plezier van onze eiken vloer en maken in de toekomst graag weer gebruik van de goede diensten van Bax Houthandel!

Gerelateerde artikelen

Muizen bestrijding met lijmvallen

Verzekerd van maatwerk bij zinken dakbedekking in Gouda en omgeving

Laat een douchedeur op maat van 8mm dik veiligheidsglas maken