De vlaamse fuchsia vrienden
Image default
Hobby en vrije tijd

Klok wasproducten voor neutraal en ecolgisch wassen

Klok houdt van schoon wassen. Net als u!

Wij van Klok zijn helemaal fan van een frisse en schone was. En dat zijn we al heel lang! Wij doen dat met hele goede, kwalitatieve wasmiddelen en schoonmaakmiddelen die ontwikkeld zijn met mens en milieu in het achterhoofd. Hoe bedoelen we dat? Onze schoonmaak producten zijn namelijk 100% ecologisch. Dankzij jarenlange innovatie en productontwikkeling hebben we een geweldig assortiment samengesteld dat kleding, vaat en het huis perfect schoonmaakt op een zo neutraal mogelijke manier. Geweldig fris en schoon zonder toevoeging van schadelijke stoffen. Dat wil toch iedereen!

De online waspoedershop voor Nederland

Vindt u het ook gewoon ideaal om online boodschappen te doen? Nooit meer de boodschappen sjouwen naar de auto. Nooit meer wachten in de rij. Nooit meer in de kou naar buiten om wasmiddel te kopen om de was te doen. Op de website van klok-eco.nl kunt u heel eenvoudig en veilig was- en schoonmaak producten bestellen voor uzelf of het hele gezin. Van de eenvoudige wasmiddel voor de vaat tot een XXL waspoeder met extra voordeel voor een grote huishouden. De kilo’s lopen al gauw op als u dit in de winkel moet kopen. Besteld u online, dan wordt het veilig en snel bij u thuis ( of op kantoor ) bezorgd in een veilige verpakking. Klinkt het allemaal te goed? Probeert u het daarom gewoon eens en bezoek onze website voor een snelle levering.

Krijg advies van onze klantenservice over Neutrale wasmiddelen

Bent u niet bekend met de producten van Klok of wilt u wellicht meer informatie over de voordelen van ecologisch wassen? Dan staat de klantenservice iedere werkdag voor u klaar via mail en telefoon om uw vragen te beantwoorden. Ecologisch wassen met neutrale wasmiddelen worden steeds populairder. Doordat we meer bewust bezig willen zijn met het milieu kiezen steeds meer consumenten voor de producten van Klok.

Het assortiment van Klok bestaat momenteel uit de volgende producten:

  • Afwasmiddel 500ml en 1L flacon
  • Afwasmiddel Xtra care
  • Waspoeder wit en kleur
  • Vloeibaar wasmiddel wit en kleur
  • WC reiniger
  • Vaatwastabletten
  • Alles reiniger

Ook als u de klok producten gebruikt en niet tevreden bent horen wij dat heel graag. Terugkoppeling is voor ons belangrijk om te peilen wat onze klanten vinden van onze biologische schoonmaakmiddelen.

Handig kennismaken met onze Klok box

Voor nieuwkomers hebben wij van Klok een handige klokbox samengesteld. In één doos vindt u alle producten van Klok tegen een extra scherpe prijs. De doos wordt handzaam verpakt en keurig netjes naar u opgestuurd. In de doos vindt u ook een begeleidende productbrochure die toelichting geeft op onze producten.

Het Europees Ecolabel & Asthma Allergy Nordic Label

Trots dat we zijn voldoen al onze producten aan twee zeer belangrijke keurmerken en dat zijn Asthma Allergy Nordic Label en het Europees Ecolabel.

het Asthma Allergy Nordic Label geeft een bewijsvoering dat het product door onafhankelijke dermatologen is getest op allergische reacties op de huid. Daarom zijn onze producten heel erg geschikt voor mensen met een huidaandoening- of allergie.Het Europees Ecolabel duidt op de duurzaamheid van onze producten en onze bijdrage voor een beter milieu. Denk hierbij aan zo min mogelijk verpakkingsmateriaal, biologisch afbreekbaar materiaal, goede werking op lage was temperaturen en het vermijden van schadelijke stoffen.

 

https://www.klok-eco.nl/

Gerelateerde artikelen

Ballonvaart Oost-Vlaanderen