De vlaamse fuchsia vrienden
Image default
Dienstverlening

Eiken fineer plinten toepassen in uw interieur

Het uitzoeken van een nieuwe vloer is een hele klus. Veel mensen hebben er dan ook slapeloze nachten van. Maar bedenk dat het vooral leuk is om een mooie eiken vloer uit te kiezen voor uw woonkamer, werkkamer of een andere ruimte in de woning. Kleuren en patronen vergelijken en zien of deze matchen met de meubels en de raambekleding. En natuurlijk kijkt u dan ook naar de afwerking. Kies bijvoorbeeld voor fraaie eiken fineer plinten. Die maken de vloer helemaal af en zorgen ervoor dat het een mooi geheel wordt. Plinten voorkomen ook dat er vuil en vocht in de naden langs muren en deuren loopt. Dat kan de vloer beschadigen.

Waarom kiezen voor een parketvloer?

Natuurlijk zijn er diverse soorten vloeren waar u uit kunt kiezen. Tapijt, dat in de jaren 70 en 80 zeer gebruikelijk was in woonkamers, wordt steeds minder vaak gebruikt. Snelle slijtage en vervuiling zijn de belangrijkste redenen. Een eiken vloer, afgewerkt met eiken fineer plinten, is een uitstekende keuze. Deze vloer is niet alleen stijlvol, maar ook duurzaam en onderhoudsarm. Uw vloer kan tientallen jaren mee en is de investering dan ook zeker waard. Dagelijkse reiniging doet u met een huisbezem, de stofzuiger of eventueel een sopje met een mild schoonmaakmiddel. Zorg bij nat reinigen dat de vloer goed wordt na gedroogd om schade aan het hout te voorkomen.

Kies uw nieuwe parketvloer uit een ruim assortiment

Bij Q-Floor in Rotselaar vindt u ruime keuze in eiken vloeren. Daarbij kunt u dan ook direct eiken fineer plinten bestellen. Bereken het aantal vierkante meters dat u wilt voorzien van een nieuwe vloer. Houd daarbij rekening met verlies van materiaal bij het verzagen van de planken. U kunt een vrijblijvende offerte aanvragen door contact op te nemen. Ook kunt u een gratis staal aanvragen van de eiken vloer van uw keuze. Gebruik hiervoor het formulier op de website.