De vlaamse fuchsia vrienden
Image default
Winkelen

Roermond shopping center

 Op 5 minuten loopafstand van de historisch binnenstad van Roermond ligt het Designer Outlet Roermond. Dit outlet center is in ruim 18 jaar tijd uitgegroeid tot de grootste en meest succesvolle outlet van Europa met 185 winkels en 25 horecagelegenheden. In het Designer Outlet in Roermond kun je bij luxe merken shoppen met korting tot 70%.

De Designer Outlet in Roermond verkoopt luxe en high-end lifestyle merken tegen gereduceerde prijzen. Elke shopper kan iets voor hem vinden: van iconische modemerken als Prada, Gucci, Armani en Burberry tot sportmerken als Puma, New Balance, Nike en Adidas en mainstream straatmerken als Guess, Diesel, Superdry en Desigual.

Winkelcentrum Roermond Winkelt u in de outlets van Roermond en wilt u naar het centrum van Roermond? kan natuurlijk! Vanaf de pleinen van La Place en Mc Donald’s restaurant loop je in nog geen 5 minuten door de doorgang naar de Roermondse markt. Naast veel restaurants en bezienswaardigheden kom je ook veel goede winkels tegen: grote winkelketens, maar ook uitstekende ondernemers die elke dag speciaalzaken klaarmaken voor klanten.

Eten en drinken Naast eersteklas merken, aantrekkelijke prijzen, het hele jaar door speciale aanbiedingen en diverse activiteiten, heeft Roermond Premium Outlets ook restaurants, cafés (waaronder twee Starbucks-winkels), een grote speeltuin en 6.600 parkeerplaatsen.

 

Openingsuren Designer Outlet Roermond Het Roermond Designer Outlet Center is elke dag geopend van 09:00 tot 20:00 uur.

roermond shopping center

https://www.dergatsjev.be/2017/01/designer-outlet-roermond.html