De vlaamse fuchsia vrienden
Image default
Auto's en Motoren

Laadoplossingen voor bij de kortverhuur van een elektrische auto

Wanneer je voor de kortverhuur van een elektrische auto kiest, zal je de wagen af en toe moeten opladen. Hoewel de actieradius van de nieuwste modellen al vrij ver is, is deze nog steeds wat beperkter dan auto’s op fossiele brandstof. De specialisten van Move2Green willen jou echter volledig ontzorgen als je kiest voor de renting van een wagen uit hun aanbod. Ze bieden daarom eveneens verschillende laadpalen aan. Deze zijn ideaal als je bijvoorbeeld een bedrijfswagen wilt huren.

Slimme laadpalen

De huidige laadoplossingen die je kan inzetten voor een vlotte kortverhuur van een kwaliteitsvolle elektrische auto, zijn zeer hoogtechnologisch. Je kan volledig zelf instellen of je stroom van het net gebruikt of energie die jezelf opwekt door bijvoorbeeld je zonnepanelen. Er bestaat zelfs een stand op de laadpalen, waarbij deze automatisch overschakelt wanneer er niet voldoende eigen, groene energie opgewekt wordt. Op die manier gebruik je optimaal de groene energie, maar ben je ook steeds zeker dat je auto volledig opgeladen is. Het laatste dat je wilt is dat de bedrijfswagen die je wilt huren, leeg is wanneer je naar het werk moet vertrekken. Heb jij zelf een bedrijf en wil je voor de renting van een elektrische wagen gaan? Dan kies je het best voor een van de laadpalen met twee opladers. Je medewerkers kunnen dan altijd opladen op het werk. Zelfs als je de elektrische auto slechts met een contract voor kortverhuur huurt, zijn deze laadoplossingen ideaal. Je bent dan ineens voorbereid op eventuele toekomstige elektrische wagens doordat de laders universeel bruikbaar zijn.

Vraag een offerte aan online

Ben jij geïnteresseerd in de kortverhuur van een elektrische wagen en wil je graag een bedrijfswagen huren bij Move2Green in Sint-Lievens-Houtem? Vraag dan snel een offerte aan online. Als je de renting van de wagen in orde wilt brengen, maar nog geen laadoplossing hebt, helpen deze specialisten je hiermee eveneens verder. Contacteer hen snel bij eventuele vragen.