De vlaamse fuchsia vrienden
Image default
Dienstverlening

Voorkom een geschil over de verdeling van goederen met een advocaat

Wanneer u te maken krijgt met een sterfgeval in de familie of u zit middenin een echtscheiding, is het altijd een goed idee om een advocaat onder de arm te nemen om de verdeling van de goederen te regelen. Een advocaat zorgt ervoor dat die verdeling van de goederen zo eerlijk mogelijk verloopt doordat hij door zijn beroep genoodzaakt is om objectief te zijn. Die zal er natuurlijk wel voor strijden om u zo veel mogelijk te bezorgen, maar hij is voor eeuwig verbonden aan de deontologie van het advocatenambt.

Een eerlijke verdeling van goederen wordt gewaarborgd door een advocaat

Na een scheiding kan het vaak voorkomen dat u en uw partner niet hand in hand gaan. Dan is het slim om voor de verdeling van goederen een advocaat in te huren. U zoekt dan best ook een advocatenkantoor in uw buurt dat gespecialiseerd is. Lossy Advocaten is een bureau dat gespecialiseerd is in insolventierecht in Antwerpen en ook erfrecht. Dat maakt van hen de perfecte keuze om uw geschil op te lossen. Zij zullen een vlotte verdeling van uw goederen garanderen door middel van een advocaat die zich volledig inwerkt in uw case. Daarnaast kan u ook van hen gebruikmaken voor insolventierecht in Antwerpen. Lossy-law.eu zal ervoor zorgen dat u als schuldeiser zo veel mogelijk geld kan recupereren bij een faillissement van uw schuldenaar of een andere reden waarom die niet zou willen of kunnen betalen. Door middel van het insolventierecht kan u in Antwerpen en België toch wat geld recupereren en ziet u uw geld niet in vlammen opgaan.

Recupereer uw geld

Wanneer u een advocaat raadpleegt omtrent insolventierecht heeft u een grotere kans om toch nog een deel van uw geld terug te zien. Alleen zou het moeilijk worden om uw schuldenaren voor het gerecht te slepen en er geld uit te slaan. Een advocaat bekijkt op voorhand uw zaak en kan zo beslissen wat er eventueel te rapen valt en kan dan een goed plan van aanpak opstellen om er het maximale uit te halen.

https://www.lossy-law.eu/nl