De vlaamse fuchsia vrienden
Image default
Geschenken

Koop gepersonaliseerde houten wenskaarten

Ben je op zoek naar een verkoper van houten wenskaarten? Dan moet je bij de specialisten van Cyou-cards zijn. Ze hebben erg veel verschillende opties. Een van de grootste troeven is het feit dat ze gepersonaliseerde houten wenskaarten aanbieden. Daarbij kies je zelf of je er aan afbeelding aan wilt toevoegen. Ook de grootte en typografie bepaal je zelf. Dat opent veel mogelijkheden. Zo kun je bijvoorbeeld een kaart ontwerpen voor op de etenstafel voor tijdens een feest. Een erg specifiek voorbeeld dat duidelijk maakt hoe specifiek de opdracht mag zijn.

Voor welke gebeurtenissen kun je houten wenskaarten kopen?

Of je nu wenskaarten wilt kopen voor een verjaardag, een geboorte of een trouw, in het ruime aanbod van Cyou-cards zit zeker een kaart die perfect aansluit bij je wensen. Ze zijn bovendien beperkt in oplage en daarom dus zeker uniek. Dat betekent ook wel dat je beter niet te lang wacht om je gewenste kaarten aan te kopen. Anders bestaat de kans dat je niet de kaarten kunt verkrijgen die je wilt. Voor bepaalde feestdagen raden we je aan om tijdig te bestellen. De kerstkaarten van Cyou-cards zijn zeker de moeite waard.

Neem contact op met de specialist

Neem gerust contact op met de specialist als je nog verdere vragen hebt. Voor gepersonaliseerde houten wenskaarten is dat altijd de normale procedure. Zo weet je zeker dat we aan je wensen zullen voldoen. We beantwoorden alvast enkele veelgestelde vragen, waarmee je misschien zelf zit op dit moment. De kaartjes kunnen tegen een gewoon posttarief verzonden worden. Daarnaast kan je op de houten wenskaarten schrijven, zoals je dat ook kunt op ‘normale’ wenskaarten. Ten slotte, betaal je niet extra voor eigen gekozen afbeeldingen, kleuren en lettertypes. Heb je nog vragen? Stel ze dan aan de specialisten. Ze beantwoorden ze met erg veel plezier.