De vlaamse fuchsia vrienden
Image default
Winkelen

Koop je kleren bij deze kledingwinkel nabij Waasmunster

Heb je nog eens nood aan een zalige shopping-namiddag? Wordt het buiten weer wat warmer of net wat kouder en is je kleerkast daar niet op voorbereid? Ga dan eens langs bij Authentics in Hamme, Oost-Vlaanderen. Deze kledingwinkel nabij Waasmunster, beschikt over een ruim assortiment aan dameskleding, zodat je ongetwijfeld iets vindt dat je beeldig staat. Ze beschikken overigens ook over een webshop, waardoor je ook vanuit je zetel je favoriete items gemakkelijk kunt bekijken en bestellen. Ontdek hun aanbod!

Een outfit voor elke vrouw

Bij Authentics in Hamme vindt iedere vrouw een outfit die bij haar past. Draag je graag een jeans met een hemdje of ben je meer fan van een wat lossere broek met een T-shirt? Ben je meer een vrouw van kleedjes of rokken? De keuze ligt volledig bij jou, want deze kledingwinkel nabij Waasmunster biedt het allemaal aan. Ze hebben bijvoorbeeld topjes van Bellerose, kleedjes en truien van Les Bo-hemiennes, broeken van Zenggi enzovoort. Ben je ook op zoek naar leuke accessoires? Kijk dan eens tussen hun aanbod aan juwelen, handtassen, sjaals of riemen.

Bestel je kledij of doe een geschenkbon cadeau

Heb je leuke kleren gevonden in de webshop van deze kledingwinkel nabij Waasmunster? Dan kan je deze gemakkelijk online bestellen of langsgaan in hun winkel om te passen. Heb je toch niet helemaal je smaak gevonden, maar denk je dat een van je vriendinnen helemaal weg zou zijn van de stijlen van Authentics? Dan kan je haar altijd een geschenkbon van deze winkel voor dameskleding cadeau geven. Deze kan je personaliseren met een afbeelding en een eigen tekstje en uiteraard kies je ook zelf het bedrag. Ze kan haar bon dan bijvoorbeeld combineren met een privé-afspraak zodat ze naar hartenlust kan shoppen zonder de gestoord te worden. Bij vragen kan je hen bereiken via de contactgegevens op hun website.