De vlaamse fuchsia vrienden
Image default
Internet marketing

Digital Transformation!

digital transformation

Een digitale transformatie voor jouw organisatie

Toelaten we dit leiderschapsprincipe eens bezigen op de uitdagingen van de digitale vormverandering vandaag en zo tot mijn kernboodschap voor 2020 komen.
Je zult je digitale tegenstrijdigheden moet managen en tot een digitale flow komen. Dat is het sleutelbegrip voor 2020. . .
Je lijf in een digitale flow brengen. Het gaat meer bepaald om je operationele it te poepen, je bestaande omtrek optimaal te toelaten werken en waardevolle middelen vrij te maakt om simultaan gezamenlijk te werken aan strategische innovatie.

Een digitale flow draait niet rond één tijd van digitalisering of een reeks projecten voor digitale transformatie. De bedoeling is om er een sluitsteen van te maakt te je operationele organisatie. Het gaat om het invoeren van de ‘en-en ‘ digitale attitude in jouw organisatie. Het gaat niet exclusief om de bestemming maar om de reis ernaartoe. Toelaten we het dus niet meer bezitten over digitale vormverandering, want hierin zit impliciet vervat dat er een aftrap en een einde is. Toelaten we wel keuvelen over een continue digitale flow, een verhaal buiten einde, buiten uitgangspunt of eindmeet, die vandaag met morgen verbindt. Samen.
Dat zou vanaf 2020 het nieuwe gewoon moet geworden.

E-mail: info@webdevelopmentapp.com
BE: +32 499 41 46 24 
Belgie: Franklin Rooseveltplaats 12, 2060 Antwerpen

https://webdevelopmentapp.com/nl/online-workspace.html

Gerelateerde artikelen

Wat te volgen op Instagram: top prestatie-indicatoren