De vlaamse fuchsia vrienden
Image default
Home / Gardening

Kledingswitch

Ken je dat gevoel, dat je naar je kledingkast kijkt en denkt; het moet helemaal anders? Dan weet je vast ook wat daarna gebeurt. Alle oude kleding wordt weggegooid of verkocht en er komt weer allemaal nieuwe kleding bij. Maar over een jaar heb je weer precies hetzelfde probleem en begin je weer van voor af aan, en herhaalt de cirkel zich weer. Het is dus tijd om het wat anders aan te pakken. Je moet je kleding op een slimmere manier kiezen, zodat je er langer tevreden over zult zijn. Daarom zijn hier 3 tips hoe je dat kunt doen.

Ga niet met elke modetrend mee. Want met mode is het zo dat dingen uit raken, en dus een jaar later niet zo mooi meer gevonden worden. Het is dus belangrijk om de meeste kledingstukken die je koopt, te kiezen uit een assortiment dat tijdloos is en niet aan modegrillen onderheven is. Dit is bijvoorbeeld een mooie passende spijkerbroek of een zwarte jurk. Natuurlijk mag je af en toe wel iets kiezen wat op het  moment in de mode is, maar laat het niet je hele kast overheersen.

Als je spullen van hoge kwaliteit koopt, zullen ze niet zo snel kapot gaan. Wanneer ze echter er toch wat minder flitsend uitzien dan ze er uitzagen toen ze net nieuw waren , is het belangrijk dat je wat onderhoud verricht. Verf de kleur wat bij met leerverf of suede verf

Als je echt kleding niet meer past of niet meer mooi vindt, kijk dan of je kleding kunt ruilen met vrienden van je. Dan maak je iemand anders heel blij en ontvang misschien zelf ook wel kleding die je prachtig staat, zonder er geld aan uit te hebben gegeven. Dan krijgt kleding een prachtig tweede leven.

 

 

https://www.leerverfshop.nl/

Gerelateerde artikelen

Verzekerd van maatwerk bij zinken dakbedekking in Gouda en omgeving

Garagedeuren en bedrijfsdeuren, speciaal voor u op maat gemaakt

Slotenmaker Den Haag met spoed