De vlaamse fuchsia vrienden
Image default
Banen en opleidingen

Tuinarchitect/calculator

Tuinarchitect/calculator

Functie voor een winkelbedrijf actief in het aanleggen en ontwerpen van tuinen zijn wij op zoek naar een zakjapanner voor tuinarchitecten.

We zijn op zoek naar een medewerker die aanbestedingen maakt. Werfopvolgingen doet en in beperkte mate plannen opmaakt ect. Je zal ook toerekeningsvatbaar zijn voor het mede tekenen en voorslaan van de tuinontwerpen. U vertaalt de verhaallijn van de firma perfect in een op maat tekenen tuinplan. Dit alles is een nauwe samenwerkingsverband met de zaakvoeder. De verdere treden tot zelfs de successie der uitvoeringswerken aanreiken u een duidelijke kijk op de gepresteerde werken.

Ben jij de wezen die wij ontwaren? solliciteer dan snel via geel. Office @ konvert. Be aanbod – aangename werksfeer in een jong en dynamisch team – uiteenlopende projecten met ruimte voor aanzet – een te doorspreken loon volgens ervaring – een voltijds vast verbintenis jouw profiel – overgave voor tuinen en leergierigheid – charter landschap- en tuinarchitect of ervaring – creatieve tekenaar met ervaring in autocad en sketchup – grondige grondstof en plantenkennis – vlot, goedaardig en doelgericht ingesteld – overgave voor tuinen en leergierigheid – zelfstandig en in team kunnen werken gebouwen ontwerpen in : gesteente, gebouwen ontwerpen in : glas, leveranciers, ( onder ) aannemers consulteren en ontwarren, het ontwerp van het bouw- of inrichtingsproject van een constructie of een ruimte opstellen volgens de lastgeving en de noden, een verzoekschrift tot stedenbouwkundige licentie verplegen vóór de presentatie op het stadhuis of bij de overheidsdiensten, de executie op de werf narekenen en de oplevering goedkeuren ( executie, facturatie, porties van de verbintenis,. . . ), werfprojecten leiden : burgerlijke bouwkunst, het algemene ontwerp van een architecturaal ongelijkheid in plannen en modellen berekenen de criteria afwegen ( kost, termijn, werkmethode,. . . ), gebouwen ontwerpen in : hout, metingen uitvoeren en de oorspronkelijke plannen van een bestaand ongelijkheid reconstrueren, gebouwen ontwerpen in : steen, de uitvoeringsfasen op de werf coördineren de kosten en voortgang van de werken naleven, gebouwen ontwerpen in : composietmaterialen, gebouwen ontwerpen in : chemisch element, onderhoud en renovatie van historische monumenten en beschermde sites naleven en narekenen, werfprojecten leiden : inrichting van landschappen, werfprojecten leiden : opbouw van gebouwen, werfprojecten leiden : inrichting van parken, werfprojecten leiden : inrichting van tuinen, een ongelijkheid introduceren en twisten op basis van 3d- modellen

Prof. Bach. Landschaps- en tuinarchitectuur

https://www.nieuwejobs.com/job/q/tuinarchitectuur.html

Gerelateerde artikelen

Baan zoeken

administratief medewerker

Hoe ik e-mailzoekextensies heb getest