De vlaamse fuchsia vrienden
Image default
Home / Gardening

Met de juiste dazenval gaat u goed de zomer in

In 2016 met de juiste dazenval of dazenvanger de plaag vangen!

Voor 2016 hebben veel tuinliefhebbers, agrariers, veehouders en reacreanten een lastig dazenjaar voor de boeg. Na een zachte winter hebben veel dazen-larven en dazenvrouwtjes het diep in de grond overleefd. Gemiddeld legd een dazenvrouwtje 5000 larven dus in het voorjaar van 2016 rond Mei-Juni zal zich een heuze dazenplaag onstaan. Op dazenvanger.nl vindt u alle informatie over de Daas en zijn voortplanting maar ook hoe u zo’n dazenplaag met behulp van een dazenval of lijmval kunt aanpakken. 

 

Enkele soorten dazenvallen welke we online kunnen kopen:

 

Tegenwoordig is er veel behoefte vanuit de tuinbouw en de agrarische sector, maar ook voor de recreant die lekker aan het sporten, zwemmen of kamperen is kan de daas een zeer lastig wezentje zijn. Het vervelende aan dazen, bremsen en horzels is dat ze enorm bijten met grote gevolgen. Op onze website kunt u vinden wat u hier aan kunt doen en in welke gevallen er een arts moet worden geraadpleegd. Voor de bestrijding zijn veel verschillende soorten en merken dazenvallen en dazenvangers op de markt. De meest gebruikte dazenval  in in de paardenhouderij en bij tuinders is Toan x van het merk Kerbl. Het mooie van deze dazenval is dat hij zeer sterk is, eenvoud in gebruik en heel  makkelijk te plaatsen door middel van een grondboor welke aan de staander vast zit. Tevens vind u bij onze nog meer merken dazenvallen welke u goedkoop kunt kopen in onze online webshop.

H-trap dazenval

Loer dazenval van kylix

Kerbl Taon x dazenval

Sticky-Trap dazenlijm

MT-Trap van alchochem

 

Voor al deze informatie en meer over de aankoop van een dazeval en over informatie over het maken, onderhouden en alles over de daas zien we u graag terug op onze website!

 

Dazenvanger.nl 

https://dazenvanger.nl/dazenval.html