De vlaamse fuchsia vrienden
Image default
Home / Gardening

Kiezen voor hardhout

Kiezen hardhout heeft vele voordelen. Bij ons bent u naast verzekerd van goede kwaliteit en service, ook gegarandeerd van een goed product mét uitstekende garantie.

Verzekerd van een goede prijs

Bij Hardhout Discount bent u altijd verzekerd van een goede prijs. Zo hanteren wij namelijk de regel dat wij de prijs aanpassen als u het elders online goedkoper vindt. Dit moet dan wel om dezelfde, kloppende maten gaan.

Gratis proefmonsters

Twijfelt u over de houtsoort, of over de kleur? Wij leveren gratis een stukje hout als proefmonster. Deze levering gaat per post en hebt u vaak al de volgende dag in huis, zo kunt u snel beslissen! Vraag uw proefmonster gemakkelijk en snel aan via onze website.

Maatwerk

Ook voor maatwerk bent u bij ons aan het juiste adres. Wij leveren speciaal voor u gemaakte bouwpakketten tegen een gunstige prijs. Denk bijvoorbeeld aan een carport, garage, veranda, schuur of terrasoverkapping. De gemiddelde levertijd voor maatwerk is ongeveer 3 weken. Er is van alles mogelijk. Neem vooral contact met ons op voor de mogelijkheden.

Voor 12:00 besteld, de volgende werkdag in huis

Wanneer u voor 12:00 uw bestelling plaatst, leveren wij al de volgende werkdag! Ook afhalen bij een van onze twee distributiecentra in Enschede of Hengelo is uiteraard mogelijk. U dient daarvoor wel een afspraak te maken.

Gratis persoonlijk advies én levering

Heeft u twijfels over bijvoorbeeld de houtsoort, of afmetingen? Neem dan direct contact met ons op. Wij staan voor u klaar met een persoonlijk advies van een professional. Wanneer u voor €900 of meer bestelt, leveren wij uw bestelling gratis bij u af.

Gemakkelijk retourneren

U heeft het recht om uw bestelling binnen 14 dagen op uw kosten aan ons te retourneren. U kunt hiervoor gebruikmaken van ons retourformulier, die volledig en correct ingevuld dient te zijn. Daarnaast moeten de artikelen voorzien zijn van de originele verpakking en stickers/labels, en in goede staat zijn. Wij kunnen maatwerk kan helaas niet retour nemen, gezien dit speciaal voor u gemaakt is.

https://www.hardhoutdiscount.nl/

Gerelateerde artikelen

Tuin en Parkmachines online bestellen

Natuursteen vloer polijsten

Buitenverlichting in de tuin met LED