De vlaamse fuchsia vrienden
Image default
Home / Gardening

Aquasound badkamerradio met geluidssysteem

High-end geluid in de badkamer met een badkamerradio die vanuit een multifunctioneel systeem erg makkelijk te bedienen is? Daarbij moet vandaag de dag de vraag niet meer zijn of dit te realiseren is maar eerder van welk merk u een badkamerradio wilt installeren. In de afgelopen jaren is de keuze, in radio’s en muzieksystemen voor in de badkamer die via bluetooth direct muziek afspelen vanaf uw tablet of telefoon, namelijk enorm toegenomen. Een akoestisch en visueel aantrekkelijk antwoord heeft AquaSound, een onderneming die gespecialiseerd is in geluidsystemen en televisie voor badkamer en toilet, geïntroduceerd met het AquaSound Wipod Music Center WMC75PRO. Een systeem dat al een stap verder gaat dan de term badkamerradio doet vermoeden.

Muziek in de badkamer

De badkamer heeft zich inmiddels in veel woningen al langer bevestigd als een plek waar je kunt ontspannen, jezelf verzorgt en in toenemende mate meer tijd in besteedt. Dit gebeurt ook steeds vaker bij voorkeur met de favoriete radiomuziek of nog sterker, met de persoonlijke voorkeursmuziek vanuit een eigen, draadloos verbonden, apparaat. Met het Wipod Music Center heeft AquaSound het thema “muziek in de badkamer” weer een stap verder gebracht en daarbij het geluid en de speakers voor de badkamer, met zijn gladde en akoestisch veeleisende oppervlakken, geoptimaliseerd.

AquaSound Wipod Music Center 

De AquaSound Wipod Music Center is een serie van waterbestendige badkamerradio’s die een compleet muzieksysteem voor uw badkamer vormen. Muziek beluisteren via de radio, MP3 files vanaf de interne opslagcapaciteit van 1GB of streamen vanaf uw eigen tablet of smartphone via Bluetooth. Het is allemaal mogelijk met dit volwaardige MP3-systeem WMC voorzien van speakers en een waterdichte controller. Deze controller, de Wipod, is het centrale controlepunt van dit systeem met badkamerradio. Selecteer een MP-3 song die u in uw Wipod hebt opgeslagen. De geselecteerde song zal worden verzonden via Bluetooth en spelen in uw badkamer door middel van de waterdichte luidsprekers. De Wipod Music Center geeft een optimale muziek beleving zonder dat u nog andere apparatuur nodig. De uitzondering is dan misschien nog het willen afspelen van nog meer liedjes vanaf uw eigen tablet of smartphone maar dat is dankzij de bluetooth verbinding op de AquaSound Wipod Music Center WMC geen enkel probleem. Ook werkt de badkamerradio goed samen met andere AquaSound apparaten, zoals een badkamer tv. Lees hier wat het AquaSound Wipod Music Center WMC kan en stel vast dat dit de badkamerradio’s van de toekomst zijn. 

 

Gerelateerde artikelen

Soorten nieuwsgenres

Geluidsisolatie voor uw houten vloer; dat snijdt hout!

Een boiler voor de centrale verwarming in omgeving Zoersel en Antwerpen