De vlaamse fuchsia vrienden
Image default
Dienstverlening

Laat jouw EPC-keuring in Limburg uitvoeren door deze expert

Als eigenaar van een woning moet je sinds 2009 voor elke woning in Vlaanderen een energieprestatiecertificaat kunnen voorleggen. Om dat certificaat te kunnen bemachtigen is er een EPC-keuring en daarvoor ben je bij Nepeba uit Limburg aan het juiste adres. Al meer dan tien jaar geven deze experten uit Genk het beste energieadvies aan elk van hun klanten. Ook jij kan beroep doen op hun deskundigheid om zo jouw woning energievriendelijk te maken.

Deze specialisten geven dag in dag uit het beste advies

Zetelt de wet- en regelgeving rond energiezuinigheid je als eigenaar wat op met vragen? Voor al jouw informatie rond onder meer de EPC-keuring van jouw woning in de regio Limburg moet je bij de specialisten van Nepeba zijn. Zij begeleiden jou als eigenaar van a tot z in het traject om jouw woning energiezuiniger te maken. Op hun website: www.nepeba.be kan je zie dat je hen kan inschakelen voor een varia aan diensten. Zo helpen de experten van Nepeba jou bij een EPC-keuring van jouw woning in en rond Limburg, maar ook voor EPB-verslaggeving en zelfs de elektriciteitskeuring van jouw woning ben je bij hen aan het juiste adres. Eveneens zijn ze de specialisten ter zake om een grondige blowerdoortest te laten doen. Door een blowerdoortest of luchtdichtheidstest door de deskundigen van Nepeba te laten doen, verzamel je zo cruciale informatie over jouw huis. Zo kom als eigenaar exact te weten hoe luchtdicht jouw woning is. Bij blowerdoortest te laten doen zal er immers een overdruk of onderdruk ontstaan. De lucht die aanwezig is in jouw woning zal zich dan proberen weg te trekken door kieren, deuren of andere openingen. Met speciale apparatuur wordt dan gemeten waar het meeste lucht wegtrekt. Doordat de experten van Nepeba deze methode hanteren, kunnen ze zo eventuele scheuren in de woning vaststellen. Indien dit het geval is, doen zij graag voor jou uit de doeken hoe je die eventuele problemen aanpakt.

Ga voor een energiezuinige woning en maak je afspraak bij deze deskundigen

Wil je de energiescore van jouw woning optimaliseren? Dan heb je aan Nepeba uit Genk dé trouwe partner die jou hiervoor het beste advies geeft. Samen met hen ga je zo voor een energiezuinige en waardevolle woning die je zonder problemen verhuurt of verkoopt. Maar ook voor de EPB-verslaggeving van nieuwbouw of renovatie helpen deze deskundigen jou graag. Maak jouw afspraak vandaag nog via hun website.