De vlaamse fuchsia vrienden
Image default
Woningen

Maak uw woning verkoopklaar met een vastgoedstylist

Uw vastgoed verkopen kan vaak voor onnodig veel stress zorgen. Verloopt de verkoop minder vlot of is er geen bod binnen uw vraagprijs? Maak het uzelf gemakkelijk en schakel de hulp in van een vastgoedstylist. Het interieur speelt een belangrijke rol tijdens de bezichtigingen. Het is de ideale manier om een totaalbeeld te creëren zodat potentiële kopers misschien eerder een bod plaatsen. Een vastgoedstylist zet de pluspunten van uw woning of appartement in de kijker. Meer weten over de aanpak van IntraStijl? Dat leest u hieronder!

Hoe gaat een vastgoedstylist precies te werk?

Het grote voordeel van een specialist is dat u zelf de intensiteit van de samenwerking bepaalt. Enkel nood aan een handig plan met tips om uw pand sneller te verkopen? Of liever toch alles overlaten aan de vastgoedstylist? Beide opties zijn mogelijk voor het bedrijf. Tijdens het eerste bezoek gaat de vastgoedstylist ruimte per ruimte aan het werk. De afmetingen van de leefruimtes, optimale lichtinval en algemene sfeer worden besproken. Daarna is het mogelijk om prachtige (kartonnen) luxemeubelen te huren die passen bij uw persoonlijke smaak. Een vastgoedstylist van IntraStijl maakt het plaatje af met de verhuur van originele decoratie. Zo laat u gegarandeerd een goede indruk na bij bezoekers die interesse hebben in uw woning of appartement! U bepaalt helemaal zelf of u een samenwerking van drie maanden of meer aangaat. Beroep doen op een vastgoedstylist is de investering dubbel en dik waard. Een smaakvol interieur zorgt ervoor dat de totale waarde van uw pand de hoogte ingaat. Kortom, voor een efficiënte aanpak in het verkoopklaar maken van uw woning moet u bij de vastgoedstylisten van IntraStijl zijn.

Schakel meteen hun diensten in

Neem contact op met IntraStijl om te vertrouwen op een professionele vastgoedstylist. U kan online een afspraak vastleggen of het bedrijf eenvoudig bereiken via mail of telefoon. Klaar om uw pand sneller en smaakvoller te verkopen? Zij staan voor u klaar.  

https://www.intrastijl.be/

Gerelateerde artikelen

Let op welk cilinderslot je koopt

Offertes ramen

Pourquoi faire appel à un professionnel pour la pose d’une ventilation fenêtre ?