De vlaamse fuchsia vrienden
Image default
Bedrijven

Is het verstandig om in vastgoed te beleggen?

Heeft u het plan opgevat om te beginnen met beleggen in vastgoed? Omdat investeren in vastgoed steeds aantrekkelijker wordt, is het logisch dat u ook overweegt om hiermee te beginnen. In vastgoed beleggen is een betrouwbaar alternatief voor aandelen en cryptovaluta en levert op het moment ook meer op dan wanneer u kiest om hetzelfde bedrag te sparen. Als u wilt gaan beleggen maar niet goed weet wat precies de voordelen zijn en waarin u zou kunnen investeren, dan geven we daar in dit artikel kort antwoord op. 

Wat voor voordelen biedt het om in vastgoed te beleggen?

Investeren in vastgoed is een van de minst risicovolle opties als u wilt beginnen met beleggen. De prijs van vastgoed is de laatste jaren redelijk stabiel gebleken en de verwachting is dat dit de komende jaren niet erg zal veranderen. Bovendien levert vastgoed een stabiel rendement op wat hoger ligt dan bij de meeste andere beleggingen. U krijgt immers op twee manieren rendement uit vastgoed. Het object kan bij verkoop in waarde zijn gestegen en u haalt inkomsten uit de verhuur van uw pand. Heeft u niet genoeg middelen om in een pand te investeren? Dan is deze tijd ook uitermate geschikt om financiering aan te vragen voor uw investering vanwege de lage rente.

 

Contacteer deze specialisten

Wanneer u wilt beginnen met in vastgoed beleggen, is een interessante eerste investering de aankoop van een vakantiehuisje van Center Parcs Vastgoed. Het mooie van investeren in een huisje van deze specialist is dat u niet alleen inkomsten verkrijgt uit de verhuur, maar u het pand ook zelf als vakantiehuisje kunt gebruiken. Het bijkomende voordeel is dat u geen omkijken heeft naar de verhuur en het onderhoud. Investeren in vastgoed door de aankoop van een vakantiewoning van Center Parcs Vastgoed heeft een laag risico en kan bovendien voor een passief inkomen zorgen, een ideale investering dus. Aarzel dus niet langer en neem contact op met deze specialisten voor meer informatie.

Gerelateerde artikelen

Houd jouw kat gezond

Eindelijk beginnen aan uw persoonlijk project

Bestrijden met nematoden