De vlaamse fuchsia vrienden
Image default
Home / Gardening

Robuuste tafels bij Urban Sofa

Robuuste tafels zijn dé ideale blikvanger in huis

Als je een robuuste eettafel in huis haalt, maak je een statement. Ze valt onmiddellijk op als je in de ruimte komt. Met een stoere tafel geef je de boodschap dat deze plek een verzamelpunt of sterker nog hét centrum van je huis is. Een tafel kopen doe je inderdaad ook het beste in functie van je gezin of je levensstijl.

Robuuste tafels zijn stijlvol, stoer en vooral praktisch

Een tafel kopen is een onderdeel van het inrichten van je woning, je thuis of misschien nog beter gezegd: je nest waar je je in thuis voelt. Een robuuste tafel oogt mooi, je kunt er gewoon niet naast kijken. En zo’n grote ruwe tafel is ook nog eens praktisch. Je hoeft je tafel niet altijd leeg te maken als je wilt gaan eten. Je hobbyspullen kunnen gerust een paar dagen blijven liggen. Als je gasten krijgt, hoef je geen extra tafels aan te schuiven. En je kunt er met z’n allen aan eten, spelletjes spelen of lekker lang natafelen na een heerlijk diner.

Kies écht stoer voor een stoer interieur

Landelijke en romantische tafels kunnen ook beste wel groots overkomen. Maar écht stoer zou je ze toch niet kunnen noemen. Landelijke tafels stralen rust uit. Romantische tafels hebben gedraaide of versierde poten, wat wel wat afdoet aan wat men stoer noemt. En vintage tafels hebben fijne poten en een dun tafelblad waardoor ze ver af staan van de stoere tafels. Je hebt het misschien al door: stoere tafels zijn ruw, grof, robuust en groots. Denk maar aan een dik naturel houten tafelblad en een grof metalen onderstel in X-, U- of kruisvorm. Als je heel stoer wilt doen, kies je voor een boomstamtafel. Het dikke tafelblad is een heuse boomstam in de lengte doorgezaagd. Meestal zijn de buitenste randen (de langste kanten van je tafel) niet gezaagd en zie je de structuur van de boom nog duidelijk. De nerven en noesten zijn goed zichtbaar waardoor je tafel gewoon één brok natuur is.

Salontafels en bijzettafels: idem dito

In de stoere stijl vind je robuuste salon- en bijzettafels. Het zijn de kleinere versies van hun grote broer, de eettafel. Ze hebben hetzelfde type blad en dezelfde soort poten. Je kleine tafels passen daardoor perfect bij je eettafel. Ga voor stijl en kies al je tafels in dezelfde uitvoering.


https://www.urbansofa.be/tafel-kopen/robuuste-tafels/