Met vloeibare rook kunt u op een gezonde manier vlees roken. Het traditioneel roken van vlees is niet heel gezond, maar toch blijft het voor veel mensen iets speciaals. De kleur van het vlees is prachtig en omdat er verder niet in het vlees geprikt hoeft te worden, blijven alle sappen behouden wat een heerlijke smaak tot gevolg heeft. Vlees roken is echter niet alleen maar rozengeur en maneschijn. Het roken van vlees middels een houtvuur kan namelijk behoorlijk slecht voor de gezondheid zijn. Dat komt doordat het vlees rechtstreeks wordt blootgesteld aan de rook van het houtvuur en in die rook bevinden zich allerlei schadelijke stoffen zoals teer. Met vloeibare rook en een rookkast heeft u dit probleem niet meer en kunt u uw vlees prima roken. Door de liquid smoke te kopen, wordt de smaak, geur en kleur behouden, maar zonder schadelijke stoffen.

Geen schadelijke stoffen in vloeibare rook

Wilt u vlees of vis op gezonde wijze roken? Dan kunt u de liquid smoke kopen bij een erkende leverancier. Traditioneel roken boven een houtvuur is niet helemaal meer van deze tijd. Het is niet al te gezond voor zowel mens al milieu, en stoffen die u liever niet binnenkrijgt zoals teer en as, kunnen in het eten terecht komen. Probeer daarom eens de vloeibare rook van Red Arrow. Dit is een vloeistof die in een rookkast kan worden verneveld en in de resulterende rookwolk kunt u vlees net zo goed roken als op de traditionele manier, maar dan zonder de schadelijke effecten. Bij Smoky Light B.V. kunt u de liquid smoke kopen en uitproberen. U zult merken dat de smaak van vlees dat op deze manier wordt gerookt van de dezelfde kwaliteit is als van producten waarbij dat op de traditionele manier is gedaan.

Unieke smaak door ham te roken met vloeibare rook

Het roken van vlees geeft een unieke smaak en wordt door vele mensen gewaardeerd. Echter, het roken van vlees op traditionele wijze is een beetje achterhaald en ook niet heel gezond. Rook, as en teer kunnen het vlees binnendringen en dat is natuurlijk erg slecht voor de gezondheid. Door vloeibare rook te gebruiken kunt u echter dezelfde smaakervaring beleven, zonder dat u de kans loopt dat schadelijke stoffen in uw voedsel terecht komen. Ook de klassieke kleur die gerookt vlees oplevert, blijft door het kopen van een liquid smoke gewoon behouden.