De vlaamse fuchsia vrienden
Image default
Eten en drinken

Sterke drank uit Ierland bestellen doe je bij een echte speciaalzaak

Als je een speciaalzaak zoekt, ga je niet snel een betere en meer ervaren onderneming vinden dan Huis Windels. In hun ruime zaak in Mechelen hebben ze honderden soorten whisky en andere sterke drank die je kan bestellen. Ze staan niet alleen bekend om hun kwaliteitsvolle dranken om online te bestellen, maar ook hun geurkaarsen en tastings zijn niet onbekend bij echte kenners.

Echte Ierse whiskey

Een van de vele specialiteiten die je in hun winkel kan vinden, is de Ierse whiskey. Deze delicatesse wordt op een unieke wijze geproduceerd. Ze gebruiken namelijk ongemoute gerst, in tegenstelling tot de Schotse of Engelse variant. Daarnaast stilleren ze deze maar liefst drie keer. Dit zorgt voor een volle en rijke smaak. De drank is dus ideaal voor zij die graag een iets sterke smaak of aroma drinken. Ze hebben ook niet de klassieke rooksmaak die bijvoorbeeld zo typerend is voor heel wat Schotse whisky’s. Ze drogen het mout immers niet boven turfvuur, wat normaal de rooksmaak creëert. Zoals je kan zien, zorgt een Ierse whiskey voor een heel andere ervaring. Als whiskyliefhebber is het dan ook zeker een drank die je eens online bij deze specialist moet bestellen en uitproberen. Als je liever niet ineens een hele fles koopt, kan je eveneens bij Huis Windels langsgaan voor een tasting. Ze hebben hiervoor een gezellig atelier achteraan hun winkel. Daarna kan je altijd nog je favoriete drank kopen.

Vul je collectie aan met de lekkerste dranken

Wil je je collectie van sterke dranken graag uitbreiden met Ierse whiskey’s of is een gin misschien meer je stijl? Bij deze experten kan het allemaal! Ze geven maar al te graag meer uitleg over de verschillende smaken en aroma’s die zij allemaal in hun aanbod hebben. Neem hiervoor snel contact op of ga eens bij hen langs in het centrum van Mechelen.

https://windelsspirits.be/douglas-laing-glen-garioch-bestellen