Offerte ramen pvc ramen prijzen

Heb je nog een oudere woning, waardoor je nog oude ramen hebt die veel onderhoud vergen? Wilt u deze instelling veranderen door ramen te kiezen die niet alleen mooi zijn maar ook gemakkelijk te onderhouden? In dit geval is het de moeite waard om PVC-ramen te kiezen. Voordat u dergelijke ramen koopt, moet u echter eerst de kosten goed begrijpen. Op deze pagina zetten wij al deze kosten graag voor u op een rij.

De kosten van PVC-ramen Indien u één of meerdere oude ramen in uw woning wilt vervangen door nieuwe ramen, dient u er rekening mee te houden dat de kostprijs grotendeels afhangt van de betreffende zaken. We hebben veel verschillende artikelen voor u in het formulier geplaatst, inclusief kostprijzen. Op deze manier heeft u direct een goed beeld van de kosten die in aanmerking komen voor PVC ramen.

PVC raam bij vast raam Tussen 300 & 600 euro.

PVC raam bij draai-kiepraam Tussen 400 & 800 euro

PVC raam bij openslaande deuren Tussen 1000 & 1500 euro

De goedkoopste oplossing: een van de bestaande ramen in de woning is licht beschadigd. In dit geval is het vervangen van het hele raam meestal erg duur en daarom niet nodig. Kies er gewoon voor om de ramen te repareren. Dan komt er gemiddeld binnen een uur een technicus bij u langs.

Bestaande ramen vervangen: Heeft u jaren geleden gekozen voor houten kozijnen in uw huis, en nu lijkt het erop dat ze niet meer bruikbaar zijn? In dit geval is er geen andere keuze dan het te vervangen.

De meest luxueuze oplossing: Is er een deur in uw huis waar weinig of geen licht doorheen gaat? Wil je deze instelling veranderen zodat je openslaande deuren hebt die meer licht in huis genereren?

Als we in detail kijken naar de prijsopbouw van PVC-ramen, kunnen we alleen maar concluderen dat deze uit vier verschillende onderdelen bestaat. Hierbij onderscheiden we allereerst de loonkosten, die maar liefst 45% van de totale kostprijs uitmaken. Nog eens 45% wordt gebruikt om materialen aan te schaffen en de overige 10% wordt in gelijke helften verdeeld, die respectievelijk 5% van de sloopkosten en nog eens 5% van de montagekosten zijn.

De verschillende keuzes die u als huiseigenaar maakt, kunnen direct van invloed zijn op de kostprijs voor de aanschaf van PVC-ramen. Deze opties willen we ook voor je op een rijtje zetten.

Zoals je op deze pagina al hebt gelezen, hangt de prijs van PVC-ramen grotendeels af van het type project. Als de ramen kunnen worden gerepareerd, is het immers veel goedkoper dan ze volledig te moeten vervangen.

In de meeste gevallen kiezen huiseigenaren ervoor om ramen met glas te leveren. In het verleden was in dit geval enkel glas de standaardconfiguratie, maar tegenwoordig zijn de mogelijkheden natuurlijk veel groter. Tegenwoordig kunnen we niet alleen onderscheiden van dubbellaags glas, maar ook verschillende soorten hoogrendementsglas gebruiken. De prijzen van deze verschillende glassoorten zijn als volgt:

Naast bovenstaande kunt u er als eigenaar van de woning ook voor kiezen om bij de aanschaf van nieuwe PVC ramen verschillende mogelijkheden te bieden. Dit betreft onder meer het plaatsen van één of meerdere ventilatieroosters. Dergelijke roosters kunnen nodig zijn om een ​​goede luchtcirculatie in huis te krijgen. Ventilatieroosters kunnen van pas komen in bijzonder geïsoleerde huizen. We hebben ook de twee belangrijkste keuzes voor PVC-ramen op een rijtje gezet.

Zoals u kunt zien, is de prijs niet eenvoudig te bepalen. Bovendien zijn bovenstaande prijzen referentieprijzen. Omdat het om maatwerk gaat, kun je het beste meerdere offertes opvragen bij verschillende leveranciers. Gelukkig kun je via ons aanmeldingsformulier gemakkelijk contact opnemen met 6 raamexperts bij jou in de buurt. Klik op onderstaande knop en laat uw gegevens achter. U ontvangt een gratis en vrijblijvende offerte in uw mailbox en start de vergelijking. Vergelijken kan gemakkelijk tot 30% op de kosten besparen!

 

https://www.dergatsjev.be/2021/04/ramen-en-deuren-van-pvc-of-aluminium.html

This article was written by