De vlaamse fuchsia vrienden
Image default
Management

Business and management

Wat is bedrijfsbeheer?

Bedrijfsmanagement is de coördinatie en organisatie van bedrijfsactiviteiten. Business managers houden toezicht op de activiteiten en helpen werknemers om hun topproductiviteit te bereiken. Een business manager kan ook toezicht houden of trainen van nieuwe medewerkers, helpen een bedrijf te bereiken zijn operationele en financiële doelstellingen.

 

Online Onderwijs voor Aspirant Leiders en Managers

“De leider is iemand die, uit de rommel, eenvoud brengt … uit onenigheid, harmonie … en uit moeilijkheden, kansen.”

 

Dit geweldige citaat van de legendarische grootdenker Albert Einstein vangt de essentie van leiderschap zo goed. Zonder leiders kan onze wereld complex, strijdlustig en frustrerend lijken. De werkplekken van vandaag hebben ook leiders nodig om de juiste richting uit te zetten en de positieve cultuur te bevorderen die bedrijven nodig hebben om te overleven en te bloeien.

 

Als het leiden van mensen iets is waarvan je in je hart gelooft dat je er goed in bent – of als je deze vaardigheden zou willen verwerven – zal het bestuderen van managementtheorieën en best practices de leider in jou ontwikkelen.

 

Elke organisatie heeft leiders nodig

Niet iedereen kan een leider of manager zijn op het werk, en veel mensen willen de verantwoordelijkheden van het toezicht houden op werknemers en processen niet. Gelukkig voelen anderen zich geroepen om in managementfuncties te werken en willen ze een betekenisvolle impact hebben op hun teams en hun werkgevers.

 

Sommige managers volgen bedrijfsopleidingen om de vaardigheden te leren die ze nodig hebben. Anderen die nieuw zijn in het management “leren door te doen”, en moeten dingen gaandeweg uitzoeken. Sommige beginnende managers hebben al een formele managementopleiding achter de rug, waardoor ze meer vertrouwen hebben in hun toezichthoudende rol.

 

Associate Degree in bedrijfsmanagement

Als een lonende carrière in management op je verlanglijstje staat, is dit iets wat je kan helpen dat doel te bereiken: haal een diploma in bedrijfsmanagement.

 

De Universiteit van Cincinnati Online biedt een Associate of Business Management Technology (BMTN) graad programma dat is gericht, flexibel, en ontworpen voor de moderne studenten van vandaag.

 

Onze BMTN programma bereidt je voor op een entry-level toezichthoudende of leidinggevende positie in een breed scala van zakelijke instellingen, met een indeling die u toelaat om:

 

Studie part-time of full-time. Als je full-time bij te wonen, zul je je associate degree te krijgen in twee jaar. Je tijd in het programma zal snel gaan, en je zult je diploma hebben voordat je het weet.

Behaal je diploma online. 100% van de cursussen worden online aangeboden, en er zijn geen campus bezoeken vereist – een grote tijdsbesparing voor jou.

Leer op uw schema. Of je nu doordeweeks wilt studeren of liever in het weekend, het programma geeft je de flexibiliteit die je nodig hebt om je studie in balans te brengen met werk en gezinsverplichtingen.

Krijg de ondersteuning die je nodig hebt. Ons programma is 100% ontworpen voor uw succes. Je leert van ervaren docenten en krijgt toegang tot handige tools en technische ondersteuning. Wij koppelen u met een Student Success Coordinator die is met u van inschrijving tot het afstuderen – zij zullen uw grootste kampioen zijn.

Business Management Curriculum

Ons programma curriculum is deskundig ontworpen om u te helpen uitblinken in de zakenwereld. U zult een minimum van 60 credit-uren af te studeren, het bestuderen van onderwerpen die ondernemerschap, Financial Accounting, Inleiding tot Marketing, Personal Selling en Sales Management, en Fundamentals of Human Resources op te nemen.

 

Het voltooien van UC Online’s business management graad rust je uit met vaardigheden die zeer gewild zijn bij werkgevers, zoals:

 

Effectief communiceren in een zakelijke omgeving

Scenario’s analyseren en passende conclusies trekken

Demonstreren van effectieve team management vaardigheden

Het uitvoeren van de vier functies van het management: plannen, organiseren, leiden, en controleren

kritisch denken om problemen op te lossen en beslissingen te nemen op basis van aanvaarde bedrijfsprincipes

Managers zijn vandaag de dag in trek

Het Bureau of Labor Statistics (BLS) verwacht dat de werkgelegenheid in managementberoepen tussen nu en 2029 met vijf procent zal groeien, sneller dan het gemiddelde voor alle beroepen. Met naar schatting 505.000 nieuwe banen zijn de mogelijkheden voor u om in managementfuncties te gaan werken groot.

 

U weet dit waarschijnlijk al van eerdere werk/levenservaringen, maar werken als manager of supervisor beperkt u niet tot één type bedrijf of industrie. Elk type werkplek heeft leiders nodig. Dat is het spannende van een managementcarrière – de mogelijkheden zijn bijna eindeloos!

 

Als je wat onderzoek doet op het internet, zie je een verscheidenheid aan startersfuncties voor managers, waaronder banen als deze:

 

Assistent winkelmanager

Manager verkoopondersteuning

Assistent office manager

Manager klantenrelaties

Shift manager

Mensen die in het management werken verdienen meestal een hoger salaris dan de werknemers waar ze leiding aan geven. Wat u kunt verdienen als manager hangt af van verschillende factoren – bijvoorbeeld de voorkeursbeloning voor managers van de werkgever, de bedrijfstak en financiële kracht van het bedrijf, en uw professionele achtergrond en opleiding.

 

 

 

business management 

vacatures

auto verkopen

 

 

https://www.newbusinessmanagement.com/