De vlaamse fuchsia vrienden
Image default
Architectuur

Een tuinontwerp om u tegen te zeggen van een specialist in Vlaams-Brabant

Iedereen droomt natuurlijk van een tuin die volledig op zijn/haar wensen is afgesteld. Of u nu een klein, gezellig tuintje met veel plantjes en bloemen verkiest, of een reusachtige tuin met veel bomen en zelfs een vijver, bij Viridee uit Hoeilaart is het allemaal mogelijk. Deze specialist uit Vlaams-Brabant zorgt voor een tuinontwerp dat volledig volgens uw wensen is opgesteld. Ze houden hierbij bovendien rekening met allerlei belangrijke zaken. Tot waar komt de zon? Hoeveel zonuren heeft uw tuin iedere dag? Welke looprichting is het beste? Zij denken aan alles zodat u optimaal kunt genieten van uw tuin.

Zij zorgen voor het volledige pakket

Heeft u samen met deze specialist uit Hoeilaart, Vlaams-Brabant een tuinontwerp gecreëerd waar u volledig achterstaat? Dan moet uw tuin natuurlijk nog aangelegd worden. Gelukkige hoeft u daarvoor geen andere firma te contacteren. Viridee neemt namelijk ook de volledige aanleg voor hun rekening. Al hun medewerkers zijn échte tuinliefhebbers en steken graag de handen, en hun groene vingers, uit de mouwen. Wilt u bijvoorbeeld een vijver laten aanleggen? Dan voeren zij de grondwerken uit en leggen ze de vijver aan. Of wenst u een grote afsluiting rond uw tuin? Zij plaatsen de hekken met plezier voor u. Wilt u gezellig tuintje vol groen? Zij leggen uw gazon aan en planten de bloemen, plantjes en bomen. Bent u niet zo goed in het onderhouden van uw tuin? Zij geven u graag tips of nemen indien gewenst het onderhoud ook voor hun rekening. Zo kunt u genieten van uw droomtuin zonder ook maar iets te hoeven doen.

Contacteer hen vandaag nog

Bent u benieuwd naar het tuinontwerp dat deze specialist uit Vlaams-Brabant voor u kan bedenken? Maak dan vandaag nog een afspraak zodat u uw wensen kunt doorgeven tijdens een kennismakingsgesprek. Hun tuinexperts staan alvast te popelen om voor u aan het werk te gaan.

https://www.viridee.be/

Gerelateerde artikelen

Een architect in Gent die naar u luistert