De vlaamse fuchsia vrienden
Image default
Bedrijven

Webdesign Ninove

Vorige maand was ik op zoek naar een webdesigner in Ninove. Na een lange zoektocht en enkele afspraken met webdesigners en webbureau’s in en rond Ninove kwam ik uit bij Deal webdesign. Dit bedrijf staat onder leiding van Dimitri De Vleeschauwer. Geen groot webbureau maar eerder een eenmanszaak met enkele externe freelancers. Dimitri was de perfecte keuze achteraf gezien. Ik had er ook direct een goed gevoel bij. Deze man was al 15 jaar bezig met websites en stelde zichzelf voor als specialist in WordPress. Ik twijfelde tussen een wordpress website op maat of eentje op basis van zijn eigen ontworpen layouts. Uiteindelijk gaf de prijs hier de doorslag, het verschil is namelijk toch heel wat.

De levertermijn was voor ons ook belangrijk. Een WP site op maat was 8 weken, dat was iets te lang voor ons. Zijn eigen WordPress website kon hij afleveren op 3 weken tijd. Dat was perfect voor ons. De teksten moesten we zelf aanleveren, maar dat was geen probleem voor ons. We kregen hiervoor ook een handleiding zodat we wisten wat er nu eigenlijk allemaal moest komen op onze website. Fotomateriaal hadden we in-house, een geluk want stockfoto’s zagen we echt niet zitten. Die zien er altijd zo ‘fake’ uit vind ik.

Anyway, wie op zoek is naar een wordpress specialist in ninove moet niet langer zoeken. Je mag me gerust opbellen indien je een referentie nodig hebt. Dimitri is echt een aanrader, zeker als je geen fan bent van grote (dure?) webbureau’s. Top werk gegarandeerd! Beloofd.

https://www.deal-webdesign.be/webdesign-ninove.html