De vlaamse fuchsia vrienden
Image default
Home / Gardening

Kleding in verzendzakken

Klanten die niet weten dat kledingwinkels verzendzakken gebruiken, durven vaak niet dure kleding online te bestellen. Ze zijn bang dat de kleding zal beschadigen in de post of dat de kleding niet goed aankomt. Hierdoor kunnen ze mooie kleding mislopen.

 

Hermetisch afgesloten COEX

Wat mensen vaak niet weten, is dat kledingzaken gebruiken maken van goede verzendzakken, zoals van Verpakking Voordeel. Deze COEX verzendzakken zorgen ervoor dat kleding altijd goed aankomt. De materialen van de verpakking zijn waterafstotend en vuilafstotend. Dit zorgt ervoor dat de kleding niet nat kan worden en ook niet vies zal worden. Een ander voordeel van de verzendzakken is dat ze permanente plakstrips hebben. Dit betekent dat de zak maar één keer gesloten kan worden. Om zelf de zak te kunnen openen, zul je deze moeten openknippen of openscheuren. Het is dus onmogelijk dat iemand anders er kleding uit heeft gehaald of er juist spullen bij in heeft gestopt.

 

Bestel gerust wat je maar wilt

Klanten hoeven dus niet langer te twijfelen om dure kleding te bestellen. Men zal precies krijgen wat er besteld wordt en hoeft niet bang te zijn voor fouten bij de bezorging. Wanneer een product echt heel kwetsbaar is, kan er ook opvulmateriaal in de zak gestopt worden. Zo kunnen er luchtkussens of schuimkorrels toegevoegd worden. Dit zorgt ervoor dat de producten in de verzendzakken niet hard zullen stoten, indien de verzendzakken ergens tegenaan komen. Er zit altijd een beschermlaag tussen het product en de buitenwereld, waardoor er bijna onmogelijk iets mee kan gebeuren.

 

Veilige verzendzakken

Verpakking Voordeel heeft experts in dienst die uitermate ervaren zijn in alle soorten verpakkingen. Dit heeft ervoor gezorgd dat zij alleen maar producten van een hoge kwaliteit in het assortiment hebben. Wanneer een kledingwinkel de COEX verzendzakken bij Verpakking Voordeel heeft ingeslagen, zal alle verzonden kleding dus veilig aankomen.

 

https://www.verpakkingvoordeel.nl/