De vlaamse fuchsia vrienden
Image default
Home / Gardening

WERKKAMER IDEEËN

Steeds meer mensen werken thuis en zijn op zoek naar een plek waar ze thuis relaxed en gefocust kunnen werken. Daarom ben je natuurlijk op zoek naar werkkamer ideeën en slimme oplossingen om je bureau in je huis te integreren. Of je nu begint met een plekje aan de keukentafel of een eigen kantoorruimte wil gaan inrichten, met de volgende ideeën en tips maak jij elke thuiswerkplek zo comfortabel mogelijk. Zo maak je van elke dag een fijne (thuis)werkdag!

INRICHTING BUREAU

Minimalisme en downsizen zijn helemaal van nu. We willen optimaal gebruik maken van elke beschikbare ruimte. Vooral de scandinavische en minimalistische woontrends zorgen voor genoeg rust en inspiratie in je werkkamer. Gebruik geen felle kleuren, maar liever werkkamer ideeën zoals een grafisch patroon of humor in je woonaccessoires.

WERKKAMER INRICHTEN

Een werkkamer inrichten kan lastig zijn als je geen extra plek hebt in je woning. Mocht dat het geval zijn, dan kun je jouw werkruimte het best naadloos over laten lopen in je interieur. Gebruik je eettafel rustig als bureau en tover je werkkamer daarna weer om tot keuken, daar zie je niets van! Je kunt je werkkamer ook gebruiken room divider tussen de woonkamer en de keuken. Een hoge kast met een bureaublad (bijv. inklapbaar) is vaak al genoeg.

WERKKAMER INSPIRATIE

Of je nu op kantoor zit of thuis, eigenlijk zouden we elke dag wat meer moeten bewegen. De hele dag stilzitten achter je bureau is voor niemand goed. Maar het is ook niet handig om elke keer je werkkamer te moeten verlaten. Gelukkig zijn er handige oplossingen voor zoals bijv. De Upstaa. Met deze houten standaard verander je elke ruimte in jouw persoonlijke flexwerkplek en kun je dus over aan het werk. Wellicht een optie waar je niet direct aan denkt is: staand werken. Werk je veel achter de laptop of vanaf je tablet of telefoon? Dan is staand werken achter een bartafel wellicht een leuke optie.

RUIMTE GENOEG VOOR EEN EIGEN KANTOOR

Als je woning groot genoeg is voor een eigen kantoor heb je een andere uitdaging. Je wil je werkkamer tenslotte zo praktisch, maar ook gezellig mogelijk inrichten, zodat klanten of opdrachtgevers zich op hun gemak voelen. Je werkkamer is tenslotte je visitekaartje voor jouw werkwijze. Hou daarom rekening met kleuren, materiaalkeuze en licht in je werkkamer. Jij wil toch ook een goede indruk achterlaten?

VIND MEER WOONINSPIRATIE

Wonderewoonwereld.nl is het online wooninspiratie platform voor de echte interieurliefhebbers. Wij verzamelen elk dag de vetste woonideeën en voorzien je dagelijks van de nieuwste woontrends. Daarnaast vind je in onze wonderewoonwinkel unieke woonaccessoires voor in je eigen interieur en bieden wij je praktische DIY’s voor je eigen interieur. Dus neem snel een kijkje en laat je inspireren!

https://wonderewoonwereld.nl/werkkamer-ideeen/

Gerelateerde artikelen

Zweeds rabat douglas hout schuttingdelen: aanrader voor in iedere tuin

Verzekerd van maatwerk bij zinken dakbedekking in Gouda en omgeving

Diverse soorten, kleuren en formaten keramische houtlook tegels