De vlaamse fuchsia vrienden
Image default
Home / Gardening

Comfortabele tuinkussens op maat

Met een tuinkussen kunt u zacht en comfortabel in de tuinstoelen zitten. Of u nu van effen of patronen houdt, u wilt het liefst lang genieten van uw tuinkussens op maat. Daarvoor is het wel belangrijk dat u de tuinkussens goed onderhoudt. Vaak kunnen vlekken meteen worden weggeveegd. In ernstigere gevallen kunt u vaak ook de kussens in de wasmachine stoppen of anders met de hand wassen. Ontstaan er hardnekkige vlekken of zelfs schimmels? Dan kunt u een oplossing maken van bleekwater, zachte zeep en schoon water en laat deze intrekken in de tuinkussens. Overigens zijn veel tuinkussens op maat gemaakt van waterafstotende stoffen. Daardoor zijn ze dus sowieso al beschermd tegen regen, maar vaak ook tegen olie, inkt, zeewater/chloorwater en huidvet. Vaak zijn ze voor jarenlang bespaard en met het nodige onderhoud kunt u lang blijven genieten van uw tuinkussens op maat.  

Hoe worden tuinkussens op maat gemaakt?

Vanaf nu is het mogelijk om tuinkussens op maat te bestellen bij Kussen Allure. Tuinkussens van een woonwinkel of tuincentrum zijn vaak niet op maat gemaakt. Dat zou echter wel veel mooier zijn. Investeer daarom in op maat gemaakte tuinkussens. Afwijkende vormen, kleuren of andere specificaties; alles is mogelijk. Het begint bij het kiezen van het type en formaat kussen. Daarna kunt u een stof uitkiezen. Daarvan kunt u eerst een stofstaal ontvangen, zodat u zeker weet dat het is wat u wilt. Er zijn veel kleuren waar u voor kunt kiezen. Ook wat betreft de afwerking van uw tuinkussens op maat kunt u uw voorkeuren doorgeven.

Tuinkussens op maat maken uw tuin mooier en gezelliger

Geef uw tuin sfeer met tuinkussens van Kussen Allure. U kunt uw tuin op alle mogelijke manieren opvrolijken. Zo kunt u wat mooie plantjes, bloemen en struiken planten. Ook kunt u kiezen voor een mooi terras met een lounge set waar u kunt ontspannen. U kunt er zonnen als het lekker weer is of een drankje drinken in de avond. U zit hier extra comfortabel als u er een aantal tuinkussens op maat neerlegt. U kunt kiezen voor comfortabel plofkussens of opvallende en modieuze sierkussens. Alles kan op maat worden gemaakt. Bij tuinkussens op maat kunt u onder andere zelf kiezen welk formaat en kleur de kussens hebben en van welke stof ze zijn gemaakt. Zo vindt u tuinkussens op maat die perfect in uw tuin passen.

Gerelateerde artikelen

Kleding in verzendzakken

Zweeds rabat douglas hout schuttingdelen: aanrader voor in iedere tuin

Het redden van corona kapsels