De vlaamse fuchsia vrienden
Image default
Electronica en Computers

IT support in Gent waarmee jouw bedrijf nog beter wordt

Cuarta is een IT support specialist in Gent. Zij zijn er om jouw zorgen weg te nemen en je een betrouwbaar, veilig en soepel lopend nieuw systeem aan te meten. Ze leveren maatwerk, wat betekent dat jouw nieuwe systeem exact past bij wat je nodig hebt. Daarnaast kunnen ze ook je databeheer overnemen, mocht je dat willen, zodat grote en dure servers op locatie voorgoed tot het verleden behoren. Klinkt dat interessant? Cuarta is een IT-partner in Gent, Oostende en Vlaanderen die haar klanten werkelijk in de watten legt.

 

Wat doet deze IT-partner in Gent?

Er zijn voldoende IT specialisten die je kunnen helpen aan een beter en sneller systeem, maar Cuarta uit Gent doet daar een schepje bovenop met excellent IT support. Aan de hand van vier vaste pijlers (Software, Security, Strategy, Service) stellen ze voor jou een op maat gemaakt plan samen wat exact aansluit bij jouw wensen en behoeften. Daarin besteden ze ook veel aandacht aan de remote medewerkers, want verwacht wordt dat thuiswerken ook na de coronacrisis veel zal blijven plaatsvinden. Daarnaast is er natuurlijk ook ‘het nieuwe werken’ waarmee werknemers meer verantwoordelijkheid krijgen en hun dagen zelf in mogen delen. Cuarta is een IT-partner in Gent die je een waterdicht systeem aanlevert, dat is ingesteld op de toekomst en dat wordt vergezeld met 24/7 ondersteuning.

Een nog beter bedrijf

Jouw bedrijf loopt al goed, maar met een op maat gemaakt IT systeem van Cuarta, uw ideale IT-partner uit Gent, loopt het nog beter. Je hebt continue IT support in Gent, een efficiënt en ook bijzonder veilig systeem en een sterke basis voor alle medewerkers, zowel remote als op locatie. Thuis werken is net zo gemakkelijk en snel als werken op kantoor en dat zonder dat de veiligheid van je gegevens op het spel wordt gezet. Met Cuarta heb jij een hele zorg minder en weet je zeker dat al je medewerkers elke dag de beste tools tot hun beschikking hebben.