De vlaamse fuchsia vrienden
Image default
Home / Gardening

Buitenverlichting in de tuin met LED

Je hebt heel wat mensen in ons land die een tuin hebben. In een tuin is dan weer in veel gevallen een veranda geplaatst. Voor iedereen is de tuin zijn eigen plekje, het is een plek waar je rustig kunt gaan zitten met je familie. Als je tot laat in de tuin wilt zitten is het handig om wel voldoende licht te hebben, zo stoot je in ieder geval niet meer je hoofd als je naar binnen loopt. Een gloeilamp is niet zo handig voor buiten, led is daarom een veel beter alternatief.

Buitenverlichting voor de overkapping

Vaak zal buitenverlichting een hele nacht gaan branden, mensen laten de lampen bij de veranda aan om zo inbrekers te weren. Wanneer je een gloeilamp neemt betaal je hier natuurlijk veel te veel voor, deze zijn namelijk niet zo duurzaam als de led lampen. Een led buitenlamp is dan ook niet voor niets een goede investering, led verlichting is de meest duurzame soort die je kunt halen. Dit betekent dan ook dat deze zonder problemen heel de avond kan branden. Je hoeft voortaan niet meer te schrikken als je de energierekening ziet.

Daarnaast is een led verlichting voor de veranda vrij fel van kleur, je kunt op een goedkope manier voorkomen dat je iedere keer je hoofd stoof. Zo zal je nooit meer een bult oplopen omdat je weer eens tegen de overkapping aanliep. Het is voor elke overkapping een goede toevoeging, daarnaast maakt het licht het ook iets gezelliger om buiten te zitten. Je hebt namelijk ook led lampen die wel een wat zachtere kleur hebben, deze zijn goed om op te hangen bij bijvoorbeeld een eettafel onder een overkapping in de tuin. Bespaar vandaag ook nog energiekosten en stap over op led!