De vlaamse fuchsia vrienden
Image default
Aanbiedingen

Black Friday aankopen: waar op letten

Als je tijdens Black Friday 2021 online aankopen wil doen, is er een aantal zaken waarop je goed moet letten.

 

1. Is de korting ook in je winkelmandje terug te vinden?

Aankopen die je tijdens Black Friday via webshops doet, zullen in de meeste gevallen hetzelfde werken als normaal gesproken. Je moet wel goed kijken dat de korting die beloofd wordt ook bij het afrekenen goed wordt verrekend.

 

2. Wat is de levertermijn

Deze wordt eigenlijk altijd ergens op de website van online shops vermeldt. Let goed op dat ook jouw Black Friday aankoop onder deze leveringsvoorwaarden valt. Je wil natuurlijk niet dat een cadeau dat je voor Sinterklaas wil geven pas later aankomt.

 

3. Is de korting echt zo hoog?

Het gebeurt soms dat de ‘adviesprijs’ speciaal voor Black Friday hoger is aangegeven dan dat deze in werkelijkheid is. Het lijkt dan dat je erg veel korting krijgt maar dat is eigenlijk dus niet zo. Als je bijvoorbeeld een televisie ziet met adviesprijs 629 euro terwijl de adviesprijs enkele weken eerder nog op 579 euro lag, dan is deze voor Black Friday veranderd. Houdt dit dus van te voren in de gaten!

 

4. Bereid je goed voor

Om te voorkomen dat je een miskoop doet, is het verstandig om je goed voor te bereiden op de Black Friday week van 2021. Maak een verlanglijstje met de artikelen die je graag wil hebben en de sites waarop je wil kijken. Zo ga je gericht op zoek, en zul je minder impulsaankopen doen.

 

5. Lees recensies

Door ervaringen van andere gebruikers van een bepaald artikel te lezen, leer je veel over het gebruiksgemak en de voor- en nadelen. Zo weet je zeker dat je waar voor je geld hebt!