De vlaamse fuchsia vrienden
Image default
Hobby en vrije tijd

Ballonvaart Oost-Vlaanderen

Ook al eens overwogen om een luchtballonvaart te doen boven de regio van Oost-Vlaanderen? C-Air is je perfecte partner om je wens te verwezenlijken. De mensen van C-Air zijn afkomstig van Sint-Niklaas, maar laten je zowel genieten van aan ballonvaart boven Gent, Geraardsbergen, Zottegem en nog zoveel andere prachtige regio’s. De dag van de ballonvaart bellen wij onze passagiers even op om de exacte opstijglocatie van de ballonvaart door te geven. We willen bijvoorbeeld achter 1 uur varen niet boven het centrum van Brussel hangen. Om dit te vermijden maken wij een perfecte vluchtplanning, waardoor we de dag van de ballonvaart ons opstijgterrein pas kunnen bepalen.

Neem even contact met ons op en wij helpen je graag verder ivm ballonvaarten.

Ballonvlucht boven je eigen streek

Ben je zelf niet van Oost-Vlaanderen en zou je graag het landschap van Antwerpen, West-Vlaanderen, Vlaams-Brabant of Limburg willen bewonderen vanuit een luchtballon? Dit is perfect mogelijk C-Air organiseert namelijk ballonvaarten over heel België. De prijs van een ballonvlucht varieert uiteraard wel van de regio waar je je ballonvaart graag wenst uit te voeren. Zo organiseert C-Air ook ballonvaarten boven de Alpen uiteraard zijn deze iets duurder dan een ballonvaart boven Antwerpen.

Wil je graag een gepersonaliseerde offerte of een fantastische teambuilding organiseren? Neem even met de mensen van C-Air contact op en wij helpen je graag verder met al je vragen.

Kan ik een luchtballon sturen?

Veel mensen denken, vragen zich Kan je sturen met een luchtballon? Dit is jammer genoeg niet mogelijk een luchtballon gaat altijd mee met de wind. Je kan wel de richting een beetje aanpassen door van hoogte te veranderen. Meestal is de sturing van een luchtballon mogelijk tussen 10 graden en 45 graden.

Werking van een ballonvaart

Een ballonvaart boven Vlaanderen duurt circa 1 uur gevolgd door een glasje champagne. Na de ballonvlucht voorzien wij voor onze passagiers ook nog een uniek balloncertificaat. Uiteraard staan de kinderen te springen om hun diploma in ontvangst te nemen. Heb je verder nog vragen over de werking van een ballonvaart? 

https://www.ballonvaart-antwerpen.be

Gerelateerde artikelen

Klok wasproducten voor neutraal en ecolgisch wassen