De vlaamse fuchsia vrienden
Image default
Vakantie

Glamping in Europa

Een luxe vakantie binnen Europa, voor een betaalbare prijs? Dan kies je voor glamping. Met glamping beleef je de pure vrijheid van de camping, maar dan vanuit een kant-en-klare en comfortabel luxe kampeeraccommodatie. Lees verder en ontdek wat er allemaal mogelijk is.

Glamping in Europa is hot

Na de coronacrisis hebben we weer ontdekt hoe fijn de Europese vakantielanden zijn. Ze zijn relatief dichtbij en dus goed te bereiken (dus geen gedoe op Schiphol!). En omdat je accommodatie al ingericht voor je klaar staat hoef je niet met een volgeladen auto te rijden. Daarmee heeft jullie vakantie een veel relaxtere start. Aankomen, inchecken en chillen maar!

Wat voor glamping accommodaties in Europa?

De klassieke vorm van glamping, in een ruime safaritent vind je in bijna alle vakantielanden van Europa wel. Maar je kunt de glamping-ervaring nog bijzonderder maken, bijvoorbeeld door te kiezen voor een Lodgetent, een boomhut, een yurt of zelfs een boomhut. Er zijn zelfs glampings waar jullie kunnen genieten van wellness faciliteiten!

In welke landen in Europa kun je terecht voor glamping?

Het perfecte vakantieland voor glamping is makkelijk per auto te bereiken en biedt afwisselende natuur, voldoende activiteiten en mooie plekjes te ontdekken. Landen als FrankrijkBelgiëDuitsland en Luxemburg zijn binnen een dag te bereiken. Wil je toch wat verder? Dan boek je één overnachting halverwege de rit, zodat je lekker uitgerust aankomt in landen als Spanje, Kroatië of Italië. Je kunt natuurlijk ook gewoon lekker in Nederland blijven.

Glamping in Europa boeken

Wil je een glamping in Europa boeken? Dan kun je met google vele tientallen glampings vinden en bestuderen. Maar waarom zou je het jezelf moeilijk maken? Op glampings.com hebben we alle glampings in Europa bij elkaar gebracht. Daardoor filter je heel makkelijk op de gewenste periode en landen, wat je een boel uitzoekwerk scheelt. Het boeken van je favoriet (inclusief betaling via iDeal) is vervolgens in een paar minuten geregeld.