De vlaamse fuchsia vrienden
Image default
Eten en drinken

Warme koffie mee op het werk? Kies voor een Frusqo thermoskan

Heb jij ook het probleem op het werk dat de koffie die je in een kan mee naar je bureau hebt genomen binnen 20 minuten al weer koud is? Heel vervelend en ook tijdrovend want eigenlijk moet je in dit geval eerst weer naar de keuken om een nieuwe kan te zetten. Met een thermoskan los je dit probleem op. Een thermoskan heeft namelijk een isolerende werking en kan de drank die je er in doet, urenlang warm houden. De isolerende werking zorgt er niet alleen voor dat een drank warm behouden blijft, ook als je bijvoorbeeld gedurende warme dagen je drank koud wilt bewaren, zorgt die isolatie ervoor dat je drinken koud blijft. Zo’n kan is dus handig voor meerdere toepassingen.

 

 

Een thermoskan op je werk

Zoals we zojuist al schreven is een thermoskan op het werk dus eigenlijk onmisbaar. Het bespaart je baas tijd omdat jij als werknemer niet telkens naar de keuken hoeft te lopen. Het bespaart niet alleen tijd voor je baas, maar dus ook geld. Bovendien zorgt een wandeling naar de keuken vaak weer voor onrust op de werkvloer waardoor andere personeelsleden soms afgeleid raken. Iedereen een eigen thermoskan op zijn werkplek is dus nog helemaal niet zo’n gek idee!

 

Thermoskannen voor thuis

Ook thuis is zo’n kan simpelweg geen overbodige luxe. Kijk je graag naar Netflix series? Dan wil je natuurlijk niet telkens op staan om een drankje te halen. Zorg voordat je film sessie begint voor een volle thermoskan met je favoriete drinken, zorg voor wat lekkere versnapperingen en je kunt start met bing watchen. Natuurlijk wil je voor thuis wél een leuke thermoskan op tafel hebben staan! Zeker als je samen met je vriendinnen een gezellig avondje voor de tv hebt gepland. Gelukkig bestaan er tegenwoordig hele leuke thermoskannen van het merk Frusqo. Die zijn heel hip met bovenop de dop een vogeltje of pauw. Echt zo’n must-have voor iedereen die dol op hippe accessoires is. Om de tafel tijdens de filmavond gezellig aan te kleden kun je de tafel leuk aankleden met een tafelzeil. Tegenwoordig zijn er echt hele leuke tafelzeilen te koop met hele gezellige printjes. Leg het tafelzeil op tafel en kleed deze gezellig aan door niet alleen de thermoskan en wat mokken en glazen op tafel te zetten, maar er bijvoorbeeld ook een schaaltje met borrelnootjes en chipjes op te leggen.

 

Waar koop je dan zo’n leuk tafelzeil en thermoskan?

Zo’n leuk tafelzeil vind je bijvoorbeeld bij Presentsathome. Presentsathome is een echte gift & gadgets winkel. Ze verkopen er woonaccessoires, vrolijke keukenspullen van bekende merken zoals Blond Amsterdam en Kitsch Kitchen, hele leuke artikelen voor kinderen en de kinderkamer en tuinaccessoires met een knipoog. Als je ooit een cadeau voor iemand zoekt en je hebt geen inspiratie, dan kan een bezoekje aan deze webshop soms al voldoende zijn om op ideeën te komen. Zo verkopen ze dus ook alle Frusqo thermoskannen, maar ook die van andere merken. Het is een Nederlands bedrijf, maar ze verzenden ook al jaren hun producten naar hun Belgische klanten. Het is zeker de moeite waard om hier eens een kijkje te nemen.

https://www.presentsathome.nl/