De vlaamse fuchsia vrienden
Image default
Dienstverlening

Deze specialisten verkopen een Stonex gps voor elke gelegenheid

Bent u op zoek naar een gps die u zowel boven- als ondergrond kan gebruiken? Van het merk Stonex een gps kopen is dan altijd een goed idee. Dat weten ze bij MOSEG Technologies in Balegem maar al te goed. Ze zijn dan ook een exclusieve verdeler van dit merk. Daarnaast bieden ze ook andere apparatuur aan, zoals de 3D-scanner van GeoSLAM die u kan kopen tegen een zachte prijs.

Apparaten met gps-ontvanger

Bij sommige werkzaamheden zal u nood hebben aan een gps-ontvanger die ook ondergronds blijft werken. In dat geval zijn de toestellen van Stonex de perfecte oplossing. Stonex S800 is bijvoorbeeld een innovatieve gps dat van deze nieuwe technologie gebruikmaakt. Het is namelijk in staat om verschillende satellietconstellaties op hetzelfde moment te ontvangen, waardoor het nog beter werkt. Het heeft hiervoor een zeer unieke interne antenne die dit alles combineert. Om toegang te krijgen tot de data op het toestel, verbindt u zich eenvoudig met de WiFi en dan kan u alles snel downloaden. U denkt wellicht dat het toestel hierdoor absurd groot is, maar dat is allesbehalve de waarheid. Alle toestellen van dit merk zijn zeer compact, zodat u het eenvoudig naar overal mee kunt nemen. Wilt u eveneens graag een 3D-scanner kopen met een gps-ontvanger? Dan kijkt u weer beter in de richting van GeoSLAM. Deze handheldapparaten helpen u bij elk project. Dankzij deze twee topmerken zal u de efficiëntie van uw werk snel zien stijgen.

Ontdek nog meer opties in de fysieke winkel van deze specialisten

MOSEG Technologies is een speciaalzaak voor een reden. Ze hebben immers allerlei hoogtechnologische producten die u kan aankopen. Ga daarom snel eens langs in Balegem om een 3D-scanner te kopen of bekijk de verschillende opties die Stonex te bieden heeft, zoals hun kwaliteitsvolle gps. U vindt er gegarandeerd wat u zoekt. Voor verder informatie kan u eveneens uw vragen achterlaten op het contactformulier.