De vlaamse fuchsia vrienden
Image default
Gezondheid

Tena, de specialist in urineverlies

Urineverlies is een uitermate belangrijk probleem dat in de praktijk niet alleen heel wat vrouwen, maar ook steeds meer mannen treft. Wanneer ook jij geconfronteerd wordt met deze vervelende aandoening is het niet meer dan logisch dat je graag op zoek zal willen gaan naar een passende oplossing voor dat probleem. Het merk Tena profileert zich tegenwoordig als de absolute specialist op het gebied van urineverlies. Dit bovendien niet alleen voor vrouwen, maar zeker ook voor mannen. Wil jij ook graag ontdekken hoe dit merk jouw leven in ieder geval een stuk comfortabeler kan maken? Dan is verder blijven lezen absoluut meer dan aan te raden. 

Waar houdt het merk Tena precies rekening mee?

Dat Tena zich ondertussen profileert als de absolute specialist op het gebied van urineverlies hoeft in de praktijk helemaal niet te verbazen. Door de jaren heen heeft ze dan ook een uitstekend productaanbod in het leven geroepen dat niet alleen vrouwen, maar ook mannen die lijden aan incontinentie verder weet te helpen. Er worden bij het ontwikkelen van de verschillende producten van dit merk eigenlijk steevast drie vragen gesteld. Het gaat hierbij om:

  1. Is er sprake van een voldoende absorberend vermogen?

  2. Weet het product onaangename geurtjes te voorkomen?

  3. Zit het ontwikkelde product comfortabel voor de persoon in kwestie?

  4. Is het ontwikkelde product goed voor de huid of niet? 

Net omdat er rekening wordt gehouden met de vier hierboven aangehaalde aandachtspunten kan er worden vastgesteld dat de verschillende producten uit het productaanbod van Tena over de hele lijn de vooropgestelde verwachtingen meer dan weten in te lossen. 

Je bent altijd verzekerd van een optimale frisheid

Eén van de belangrijkste eisen waar mensen die lijden aan incontinentie over beschikken heeft te maken met het feit dat de producten waar ze gebruik van maken moeten zorgen voor een bepaalde frisheid. Het laatste wat je namelijk wil is dat je in gezelschap bent en dat er een vervelende urinegeur doorheen de woning wordt verspreid. De incontinentie bescherming van Tena zorgt ervoor dat de bacteriën worden geneutraliseerd terwijl de ammoniak die de ongewenste geur veroorzaakt onschadelijk wordt gemaakt. Dit betekent dat je in de praktijk nooit hoeft te vrezen voor vervelende geurtjes tijdens je werk of wanneer je bijvoorbeeld met vrienden of familie hebt afgesproken.

Een geweldige absorptie is altijd gegarandeerd

Het is natuurlijk fantastisch om te kunnen rekenen op een uitstekende frisheid, maar hoe is het gesteld met het absorberende vermogen van de producten van Tena? Ook op dit vlak zal je kunnen vaststellen dat het werkelijk helemaal goed zit. Voor de producten van dit merk geldt namelijk dat ze in de praktijk bekend staan omwille van hun geweldige absorptievermogen. Voor de Tena producten geldt bovendien dat ze beschikken over een perfect aansluitende pasvorm. De toplaag zorgt er bovendien voor dat er een zeer efficiënte absorptie kan worden gerealiseerd. Hoe dan ook, ben jij één van de vele personen in Nederland die te maken heeft met urineverlies? Ben je dan ook op zoek naar mogelijkheden om de vervelende gevolgen hiervan de kop in te kunnen drukken? Dan is even kennismaken met het aanbod van de producten op HulpmiddelenOnline.be dus zeker de moeite waard!