De vlaamse fuchsia vrienden
Image default
Home / Gardening

Voel je vrouwelijk

Grote borsten zijn niet altijd handig, vaak word er in plaatst van naar jou naar je decolleté gekeken. Vaak kan je je hierbij wat ongemakkelijk voelen. Kleine borsten daar in tegen zijn ook niet altijd fijn. Als je net dat ene mooie shirtje aan wil doen, maar met een grotere cup staat het shirtje toch wat mooier. Er zijn meerdere voordelen te noemen voor grote borsten. Zo staan sommige kledingstukken gewoonweg mooier met grote borsten.

Volle borsten leiden af van de rest van je figuur. Als je niet blij bent met andere delen of je imperfecties hebt dan zullen deze minder opvallen omdat je borsten dat al doen. Je voelt je op en top vrouwelijk. Nu is het niet zo dat dames met een kleinere buste zich minder vrouwelijk vinden. Het is gewoon een extraatje. Daarnaast heb je altijd een tafeltje bij je, vooral handig in bad! Daarnaast kan je decolleté ook goed dienen als een goed kussen, je bent immers altijd zacht en je hoeft geen push-up meer te dragen.

Zoals gezegd is niet iedereen geprezen met grotere borsten. Voor de dames waar de lange kettingen niet in de decolleté verdwijnen zijn er bepaalde dingen die zij kunnen doen om vollere, ronde, stevige borsten te krijgen. Of dit altijd werkt is maar de vraag. Wel weten we dat de borsten voornamelijk bestaan uit vet. Ja juist vet. Wanneer je volle borsten hebt en je wilt werken aan je lichaam is het niet ongebruikelijk dat de borsten automatisch ook kleiner worden. Dit kan soms best wel heftige gevolgen hebben, soms wel twee cup maten kleiner! Je mooie, prachtige, volle en ronde borsten zijn weg. De optie om ze er weer bij te eten is er niet echt, het vet dat je weer verkrijgt is helaas niet alleen naar je borsten te sturen… Als dat nou eens zou kunnen.

Gelukkig zijn er effectievere manieren waarvan we zeker weten dat ze werken en dat je er na kunt gaan genieten van je grote vollere borsten. We hebben het dan natuurlijk over een borstvergroting. Dit kan tegenwoordig heel natuurlijk, in het begin zullen de borsten nog heel erg stevig aan voelen maar dat komt omdat alles nog strak en onder spanning staan. Naar verloop van tijd zal je merken dat de borsten zachter gaan aanvoelen en dat er minder spanning staat op de huid, wel zo prettig. Kijk ook altijd naar de borstvergroting ervaring van anderen.

http://www.faceland.nl

Gerelateerde artikelen

Hekwerken met mooie uitstraling verkrijgbaar bij de specialist in Brabant

Geluidsisolatie voor uw houten vloer; dat snijdt hout!

De nodige begeleiding tijdens een detox kuur