De vlaamse fuchsia vrienden
Image default
Groothandel

Reken op deze expert om een auto te kopen vanuit Duitsland

Een auto kopen vanuit Duitsland of een ander EU-land doet u natuurlijk niet zomaar. U wilt kunnen rekenen op een expert voor de import van uw auto naar België. Trex Cars is dan dé perfecte partner voor u. Zij verzorgen het kopen en de import van uw auto vanuit Duitsland naar België van a tot z en steeds met alle precisie en zorgvuldigheid. Lees gerust meer en ontdek waarom u een beroep moet doen op Trex Cars uit Pelt!

Wat deze experten voor u kunnen betekenen

De specialisten van Trex Cars helpen u met veel plezier bij alle stappen van het kopen en de import van een auto vanuit Duitsland naar België. Denkt u hierbij maar aan het volgende:

–        De zoekopdracht: deze experten helpen u bij het zoeken naar dé perfecte wagen voor u.

–        Het contact met de verkoper en prijsonderhandeling: deze professionals brengen u in contact met de verkopers en zorgen ervoor dat u een mooie prijs krijgt.

–        De voertuigcontrole: deze stap is optioneel en mits een kleine bijdrage. Hierbij gaan deze experts in import van een auto naar België uw auto van top tot teen bekijken en eventuele schade opsporen. Zo komt u zeker niet voor verrassingen te staan.

–        De deal sluiten en betaling.

–        Het verzekerd transport: uw auto komt zonder problemen en volledig verzekerd bij u terecht.

–        Douane en preregistratie: uw aanvraag bij de douane wordt volledig door deze experts geregeld.

–        De keuring, levering en service na verkoop: indien u dat wenst, wordt er een volledige technische keuring uitgevoerd.

Met andere woorden, voor alle stappen in het proces van het kopen en de import van een auto vanuit Duitsland of een ander EU-land naar België, rekent u op deze experten.

Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan

Bent u geïnteresseerd of heeft u nog vragen? Aarzel dan zeker niet om deze experten in het kopen en de import van een auto vanuit Duitsland naar België te contacteren. Dat doet u via de contactgegevens die u terugvindt op de handige website van deze professionals.

https://www.trexcars.be/auto-kopen-vanuit-duitsland/