De vlaamse fuchsia vrienden
Image default
Industrie

Ontdek de beste palletiseermachine voor uw bedrijf

Wilt u investeren in een palletiseermachine? Dan maakt u een slimme keuze! Met zo’n machine wikkelt u op efficiënte uw geladen pallets in met plasticfolie en beschermt u uw producten tijdens opslag en transport. De folie zorgt er bovendien voor dat de producten stabieler blijven liggen op de palletten.er zijn dus vele voordelen verbonden aan zo’n machine, maar hoe weet u nu welke palletiseermachine het beste aansluit bij de noden van uw bedrijf? Daarbij helpen de specialisten van Certis Benelux u graag. Dit Belgische bedrijf biedt een ruime waaier aan verpakkingsmachines voor bedrijven. De Sales Account voorziet bedrijven daarbij graag van advies zodat zij altijd de juiste keuze maken voor hun onderneming.

Welke mogelijkheden zijn er?

Een palletiseermachine vindt u bij Certis Benelux terug in verschillende uitvoeringen. De machines verschillen voornamelijk in hun opstelling en de mate van automatisering. Kiest u voor een toestel met armwikkelaar? Dan wordt de folie rond de pallets gedraaid via een mechanische arm. Bij een palletiseermachine met draaitafel worden de paletten op een draaien oppervlak geplaatst en wordt de folie er zo rond gewikkeld. Beide uitvoeringen zijn bovendien beschikbaar als halfautomatische of volautomatische machine. Zoals de naam doet vermoeden, doet een volautomatische machine al het werk zelf. Een halfautomatische palletiseermachine moet nog deels worden beheerd door een medewerker. De ervaren medewerkers van Certis Benelux luisteren graag naar uw wensen om u vervolgens de juiste wikkelaar aan te raden.

Ontdek de beste machines voor uw bedrijf

Wilt u ook investeren in een efficiënte palletwikkelaar die voldoet aan uw wensen en die past binnen uw budget? Doe dan beroep op de expertise van Certis Benelux. In het ruime productaanbod van dit bedrijf vindt u ongetwijfeld de beste palletiseermachine voor uw onderneming. Ook voor andere inpakmachines kunt u bovendien terecht bij dit bedrijf. Zoekt u naast een palletwikkellaar nog een ringwikkelaar, hoekaanbrengsysteem of topsheetaanbrenger? Ook dan ben tu bij dit bedrijf aan het juiste adres. Ontdek meer over de verschillende mogelijkheden voor uw bedrijf door de website te bezoeken van Certis Benelux.

https://www.certis.be/nl/

Gerelateerde artikelen

Waar dient u op te letten bij de aanschaf van een kolomboormachine?

Let this Teflon lining company help you