De vlaamse fuchsia vrienden
Image default
Beauty en verzorging

Laat uw oogleden liften of ga langs voor borstchirurgie

Zoekt u toevallig een plastisch chirurg die niet één expertisegebied heeft, maar gespecialiseerd is in alle vormen van cosmetische ingrepen? Dan zit u zeker en vast goed bij Clinic 12B. U kunt bij deze experten terecht voor aangezichtsheelkunde, zoals het liften van uw oogleden of een facelift. Ook in borstchirurgie zijn ze gespecialiseerd en u kunt op hen rekenen voor borstverkleiningen en -vergrotingen, borstreconstructies en borstlifts. Ook voor bodycontour herstel zoals een buikwandcorrectie of een armlift bent u meer dan welkom bij Clinic 12B.

Expert in borstchirurgie

Dankzij de deskundigheid en advies op het gebied van borstchirurgie, bent u in goede handen bij dit team van plastisch chirurgen in Antwerpen. Elke patiënt is anders en heeft ook andere wensen. Daarom gaan ze in persoonlijk gesprek met u om naar een unieke oplossing te zoeken voor uw wensen in verband met borstchirurgie. Ze kijken naar uw situatie, wat uw wensen zijn en met welke behandeling u de beste resultaten zou verkrijgen. U krijgt de beste zorgen in deze kliniek, of u nu nood heeft aan een borstreconstructie na een amputatie, of een borstlift wilt na een zwangerschap of gewichtsschommelingen. Het team staat altijd voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en u in een vertrouwde sfeer te behandelen.

Laat uw oogleden liften

Naast expert in borstchirurgie, kunt u in Clinic 12B ook terecht om uw oogleden te laten liften. Na verloop van tijd kan het zijn dat u meer en meer loshangende huid rond uw ogen krijgt. Gelukkig is daar een relatief eenvoudige oplossing voor in de vorm van een ooglidcorrectie. Een ooglidcorrectie heeft als resultaat dat u een jongere blik krijgt en er minder vermoeid uitziet. Bovendien zijn de littekens in principe niet zichtbaar, omdat de insneden zich bevinden onder de wimpers en in de natuurlijke plooien rond uw ogen. Neem contact op met het team en vind samen de behandeling die volledig aan uw wensen voldoet.