De vlaamse fuchsia vrienden
Image default
Gezondheid

Hoe kan je cellulitis tegengaan? Bekijk deze handige tips en kom erachter

Cellulitis is een probleem dat 90% van alle westerse vrouwen treft. We hebben het over miljoenen vrouwen die, ergens in hun leven, beginnen te lijden aan deze anti-esthetische aandoening. Tot een paar jaar geleden was het een onomkeerbaar probleem. Tegenwoordig zijn er manieren om het te behandelen en procedures om het te voorkomen.

Cellulitis kan op elke leeftijd ontstaan. Zelfs kleine meisjes kunnen cellulitis hebben, onder bepaalde omstandigheden, ergens in hun lichaam. Cellulitis behandelen en ervan afkomen is heel moeilijk, je moet bereid zijn er een lange strijd tegen te voeren en doorzettingsvermogen is het woord dat je in gedachten moet houden.

Er zijn nieuwe cosmetische producten en nieuwe medisch-esthetische formuleringen die u kunnen helpen cellulitis te bestrijden. Het vervangt uw sterke wil niet, maar kan zeer nuttig zijn. Voordat u een behandeling of preventieve actie overweegt, moet u weten of u vatbaar bent voor cellulitis. Er zijn een paar tests die u kunt doen, vraag uw arts om het te verbergen.

Hoe herken je cellulitis?

In vette woorden, cellulitis is vet, of zoals de deskundigen gebruiken om te blijven, is een aandoening die meestal vrouwen op elke leeftijd treft, wordt veroorzaakt door hormonale veranderingen, en bestaat in een ontsteking van de onderhuidse weefsels, waardoor vet zich ophoopt in de vorm van knobbeltjes en depressies, die het uiterlijk van oranje huidtextuur presenteren. 

Cellulitis komt meestal voor op bepaalde gebieden: billen, buik, dijen, enz) Maar cellulitis is geen simpel vet. Cellulitis is een complex voor vet, met gelatineachtig uiterlijk, hoofdzakelijk samengesteld uit water, vet en andere wegwerpstoffen. Er zijn twee soorten componenten in: de lipide componenten die te wijten zijn aan de abnormale groei van vet en de vasculaire componenten, die verband houden met de kwetsbaarheid van de haarvaten en verantwoordelijk zijn voor de oedeemtoestand en de verminderde bloed terugvoer.

Hoe bestrijd je cellulitis?

  1. Gezonde voeding

Eet niet meer calorieën dan je elke dag verbruikt, anders zit je in de problemen. Als je alle calorieën die je binnenkrijgt, uitgeeft, zullen ze zich ophopen in de vorm van vet en cellulitis kunnen veroorzaken. Vermijd alle vormen van verzadigde vetten en probeer zo veel mogelijk fruit en groenten te eten. Lichaamsbeweging is dagelijks nodig.

  1. Houd heel het jaar rekening

Mensen hebben de neiging om zich meer bezig te houden met cellulitis in de zomermaanden, maar het is een werk van het hele jaar. U moet in de winter aan uw cellulitis werken om in de zomer resultaten te zien.

3. Neem de juiste vitamines

Vitamines zijn essentieel in de strijd tegen cellulitis. Je vindt vitamine A en C in fruit en groenten, zoek naar de rijkste

4. Massages voor de bloedsomloop

Cellulitis kan de beweging van de terugkeer verhinderen. Hier is waar regelmatige lymfedrainage van grote hulp kan zijn, omdat deze koning van massage niet alleen de toxische stoffen elimineert die geassocieerd worden met cellulitis, maar ook de aanbevolen behandeling is voor problemen met de bloedsomloop, zoals lymfatisch oedeem.

5. Loop elke 15 minuten

Te veel zitten of staan is het ergste wat je met je cellulitis kunt doen. Beweeg elke 15 minuten een beetje en voorkom dat u met uw benen over elkaar zit.

6. Ga sporten

Lichaamsbeweging bevordert een betere circulatie, versnelt het metabolisme en verbrandt vetten. U moet deze gezonde gewoonte aanleren, wat er ook gebeurt. Probeer in het begin elke dag 15 minuten te bewegen en voer dit langzaam op tot u erin slaagt elke dag zestig minuten stevig te bewegen.

7. Vermijd strakke kleding

Vermijd kleding die te strak om uw lichaam zit, omdat ze een goede bloedsomloop kunnen verhinderen die u elke seconde van uw leven nodig hebt om cellulitis te bestrijden.

8. Behandel uw cellulitis dagelijks

Dit is ook een dagelijkse zorg: u moet uw huid reinigen om de dode cellen te verwijderen en de circulatie van bloed en lymfe te activeren. Het gebruik van een scrubhandschoen of paardenhaar wordt hiervoor aanbevolen. De anti-cellulitis behandelingen kunnen beter doordringen als uw huid schoon is.

9. Vraag uw arts voor anti-cellulitis

Vraag uw arts wat voor u de beste anti-cellulitis is. Houd er rekening mee dat niet alle producten die op de markt verkrijgbaar zijn dezelfde resultaten hebben bij verschillende personen. Ook dit is een dagelijkse gewoonte om aan te leren. De anti-cellulitis wordt in cirkelvormige bewegingen aangebracht om de bloedsomloop te activeren en het gebied van zuurstof te voorzien. 

 

https://www.carenschoice.com/