De vlaamse fuchsia vrienden
Image default
Home / Gardening

Cedge industriële salontafel

Altijd al een robuuste, industriële salontafel willen hebben die ervoor zorgt dat jouw woonkamer stoerder oogt en de sfeer verhoogt? Voor zo’n industriële salontafel moet je bij Cedge Meubel zijn. Wij hebben een assortiment van industriële tafels die in vele inrichtingen passen. De salontafel is naast handig ook sfeerbepalend in een woning of kantoor. Door de centrale plaats in een kamer is zo’n tafel een belangrijk meubelstuk.

Door het gebruik van natuurlijke materialen gecombineerd en eventueel gecombineerd met staal heeft de robuuste salontafel een stoere en warme uitstraling. De salontafels zijn uitermate geschikt voor een industrieel of modern interieur. In het assortiment dat wij aanbieden hebben we verschillende industriële en robuuste salontafels. Toch net even wat anders? Neem dan contact met ons op en vertel ons jouw wensen. Wij kunnen verschillende op maat gemaakte salontafels leveren, aangepast aan jouw idee.

Industriële salontafels voor het individu

Is jouw woonkamer toe aan iets nieuws wat niet iedereen heeft? Dan ben je bij Cedge aan het juiste adres. Onze industriële salontafels worden met de hand gemaakt in India. Doordat wij deze salontafels direct bij de leverancier vandaan halen profiteer jij van een lagere prijs. De robuuste meubelstukken uit de fabriek vormen het fundament voor de industriële salontafels en meubelstukken die wij aanbieden bij Cedge Meubel.

Bestel direct jouw gekozen robuuste salontafel

De industriële en robuuste salontafel gevonden die helemaal in jouw inrichting past? Bestel deze dan via onze webshop. Wij leveren jouw bestelling zo snel mogelijk thuis en met de best mogelijke service. Wil je jouw tafel liever in het echt zien omdat je toch twijfelt over de kleur, maat of vorm? Kom langs bij een van onze showrooms. Hier kun je onze collectie aan industriële salontafels bekijken en inspiratie opdoen voor jouw interieur. De robuuste meubels van Cedge zijn vaak op voorraad en daardoor direct leverbaar.

https://www.cedgemeubel.nl/

Gerelateerde artikelen

Verschillende opties als u kiest voor een douchedeur op maat

De industriële toepassingen van led schijnwerpers

De soorten metalen hekwerken